Δωρεά τροφίμων από τον Δήμο Δέλτα στο Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης πρόσφερε στο  Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο ο Δήμος Δέλτα και η Αντιδημαρχία  Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας.  Με Πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη ο Δήμος Δέλτα ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση για οικονομική ενίσχυση που απηύθυναν οι υπεύθυνοι του παιδικού χωριού.

Με ευθύνη της Αντιδημάρχου Βούλας Ελευθεριάδου, μεταφέρθηκαν στις εγκαταστάσεις  του Ελληνικού Παιδικού Χωριού  οι πρώτες σακούλες με τρόφιμα,  απαραίτητα για την κάλυψη βασικών καθημερινών αναγκών των 38 παιδιών που φιλοξενούνται στα σπίτια του χωριού.

Η Αντιδήμαρχος Βούλα Ελευθεριάδου συναντήθηκε με τον διευθυντή του παιδικού χωριού κ Λουκά Ίσαρη  και τις μητέρες που έχουν αναλάβει την ανατροφή των παιδιών και συνομίλησε μαζί τους εκφράζοντας παράλληλα την αμέριστη συμπαράσταση του Δημάρχου και  της διοίκησης του Δήμου Δέλτα .

«Μετέφερα στους υπευθύνους του παιδικού χωριού  την υποστήριξη του δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη και την  συμπαράσταση όλης της διοίκησης του δήμου Δέλτα. Είναι ευθύνη μας να βάλουμε σε προτεραιότητα τις ανάγκες αυτών  των παιδιών και να συμβάλλουμε για να καλυφθούν. Θα είμαστε στο πλευρό τους για να βοηθάμε όπως μπορούμε προκειμένου το παιδικό χωριό να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς εμπόδια και ελλείψεις» τόνισε η κ Ελευθεριάδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περιβάλλον και ποιότητα ζωής στις προτεραιότητες του Δημάρχου Δέλτα για το 2021

Μήνυση Δημάρχου Δέλτα για τη συσσώρευση ογκωδών απορριμμάτων περιμετρικά του οικισμού «Αγία Σοφία»

Νέα, σύγχρονα μηχανήματα στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Δέλτα
Σχολιάστε