OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμους Ν. Ιωνίας: Σημαντική προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από την Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α.

Μια μεγάλη προσφορά σε φρούτα και λαχανικά παρέδωσε τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών (Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α.) στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέας Ιωνίας προκειμένου να διατεθούν για τις ανάγκες των ωφελουμένων.

Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας παρουσία της Δημάρχου Νέας Ιωνίας Δέσποινας Θωμαΐδου, της Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκίας Κεφαλογιάννη και του Αντιπεριφερειάρχη Λαϊκών και Υπαίθριων Αγορών Σταύρου Μελά.

Στην παράδοση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α. Δημήτρης Μουλιάτος, ο Πρόεδρος Παραγωγής Γ’ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών Κωνσταντίνος Σφύρλας, ο Διευθυντής Λαϊκών Αγορών Χάρης Πασβαντίδης οι οποίοι τόνισαν ότι με αυτή την κοινωνική δράση θέλουν να συμβάλλουν ώστε κανένας Ιωνιώτης και καμία Ιωνιώτισσα να μην αισθανθεί μόνος ή μόνη αυτές τις χριστουγεννιάτικες εορτές.

Η Δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου αφού ευχαρίστησε τα μέλη της Παναττικής Ομοσπονδίας για την προσφορά ανθρωπιάς και αγάπης και τη συνεργασία με τον Δήμο, επισήμανε ότι η προσφορά των λαϊκών αγορών, ενός ζωντανού κυττάρου της ελληνικής κοινωνίας, είναι διαχρονική δίνοντας ζωή στις γειτονιές της Νέας Ιωνίας και προμηθεύοντας με εκλεκτά προϊόντα της ελληνικής υπαίθρου τους κατοίκους της πόλης.

Παρόντες ήταν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Παναγιώτης Βλασσάς, η Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Περιβάλλοντος και Δημοτικής Συγκοινωνίας Αγγελική Σακκαλόγλου, εργαζόμενοι και εθελοντές της Διεύθυνσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια νέα εποχή ξεκινά για τη δημοτική συγκοινωνία της Νέας Ιωνίας

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Νέας Ιωνίας για το 2021

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Ιωνία λόγω εργασιών

 

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice