Δήμος Σπετσών: Έρχεται το πρώτο Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό για παιδιά

Μια πρωτότυπη ιδέα που αξιοποιεί τις δυνατότητες της τεχνολογίας και του διαδικτύου προσαρμοσμένη στις συνθήκες που επιβάλλει η υγειονομική κρίση, εμπνεύστηκαν και υλοποιούν ο Φώτης Σπύρος και ο Νίκος Χρηστίδης για τα φετινά Χριστούγεννα.

Το Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό με τη συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών που έχουν διακριθεί στα θεάματα και τις δραστηριότητες για παιδιά. Με όχημα τη φαντασία, σ’ ένα covid free περιβάλλον τα παιδιά θα μπορέσουν να βιώσουν τη χαρά των Χριστουγέννων, να παίξουν, να επικοινωνήσουν, να διασκεδάσουν!

Το χωριό αυτό θα βρίσκεται στην επίσημη σελίδα του δήμου μας, που αποφάσισε αυτά τα Χριστούγεννα να το προσφέρει δώρο στους δημότες τους. Με έναν κωδικό εντελώς δωρεάν θα δωθεί η δυνατότητα στα παιδιά του νησιού να ζήσουν μία υπέροχη διαδραστική εμπειρία, γεμάτη χριστουγεννιάτικη μαγεία!

Το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει το θέαμα από 12 Δεκεμβρίου, έως 3 Ιανουαρίου 2021, θα λειτουργεί αδιάλειπτα για 16 ώρες το 24ωρο. Στις ώρες 16:00 έως 22:00 η σύνδεση θα είναι ζωντανή. Αυτές τις 6 ώρες τα παιδιά θα μπορούν να απολαύσουν ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο ψυχαγωγικό και δημιουργικό πρόγραμμα φτιαγμένο από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους. Θα μπορούν να επικοινωνήσουν, να συμμετέχουν ενεργά, να παίξουν, να δημιουργήσουν, να χαρούν.

https://www.xmas-covidfree-village-lvp.gr/spetses/ και ο κωδικός είναι spetses2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Δήμος Σπετσών παρέδωσε tablets στους διευθυντές των σχολείων

Δήμος Σπετσών: Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων γατών

Δήμος Σπετσών: Δωρεάν εκπαιδευτικές δράσεις για τους μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
Σχολιάστε