Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Παρελήφθησαν τα πρώτα tablet για τους μαθητές

Aύριο ξεκινά η διανομή στα σχολεία της πρωτοβάθμιας.

Την Τετάρτη (2/12) ξεκινά από το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου η διάθεση των πρώτων tablet, που προμηθεύτηκε για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των μαθητών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η πρώτη «παρτίδα» παρελήφθη σήμερα από το Δήμαρχο Ευάγγελο Μπουρνούς και τον πρόεδρο της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Σάββα Αραπκιλή και η συνολική προμήθεια και η κατανομή τους θα έχει ολοκληρωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Η νέα προμήθεια έρχεται να προστεθεί στα ήδη παραδοθέντα 200 tablet που εξασφαλίστηκαν με πρωτοβουλία του Δήμου και την χορηγία της «ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ» στην πρώτη φάση της πανδημίας και αφού συνεκτιμήθηκαν οι αυξημένες ανάγκες, όπως καταγράφηκαν από τα αιτήματα των διευθύνσεων των σχολείων μας.

Τα tablet θα παραδοθούν στα σχολεία του Δήμου, και θα κατανεμηθούν με ευθύνη των διευθύνσεων των σχολικών συγκροτημάτων και με βάση τους όρους, τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις που έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Παιδείας.

Η ευθύνη για την κάλυψη των αναγκών της τηλεκπαίδευσης ανήκει προφανώς καθ’ ολοκληρίαν στην Πολιτεία, η οποία οφείλει να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη πρόσβαση των μαθητών σε αυτήν. Παρά ταύτα η στρατηγική επιλογή της διοίκησης του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου ήταν, είναι και θα είναι πάντα η στήριξη των παιδιών μας και στην κατεύθυνση αυτή εντάσσεται και η απόφαση για τη στήριξη της μαθητικής κοινότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενεργειακή αναβάθμιση του Δημαρχείου Ραφήνας Πικερμίου

Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: «Ναι» από το ελεγκτικό συνέδριο για τον 1ο παιδικό σταθμό Πικερμίου

Δήμος Ραφήνας Πικερμίου: Επαναληπτική εθελοντική αιμοδοσία στην κεντρική πλατεία Ραφήνας
Σχολιάστε