Δήμος Κομοτηνής: Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» στο προσωπικό του νοσοκομείου της πόλης

Δέντρο των ευχών και των ευχαριστηρίων για τους νοσηλευτές στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο»

Η αναγκαιότητα τήρησης της φυσικής απόστασης αυξάνει την επιθυμία για κοινωνική επαφή, ειδικά στην προετοιμασία των φετινών Χριστουγεννιάτικων Γιορτών.

Αυτές τις μέρες η σκέψη όλων είναι κοντά στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικών των νοσοκομείων της χώρας για τον αγώνα που δίνουν, συχνά κάτω από αντίξοες συνθήκες, αλλά και των ασθενών που νοσηλεύονται όπως επίσης και των οικογενειών τους που οφείλουν να βρίσκονται μακριά τους.

Ο Δήμος Kομοτηνής σε συνεργασία με το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής ανέλαβε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει ένα Δέντρο Ευχών και Ευχαριστηρίων για όλο το προσωπικό του Νοσοκομείο της πόλης παροτρύνοντας τους δημότες να γράψουν μια ευχή, να μεταφέρουν το «ευχαριστώ» τους ή να καταθέσουν τη μικρή προσφορά τους.

Ο Δήμος Κομοτηνής γράφει την πρώτη ευχή στο Δέντρο προσφέροντας σε όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου δωρεάν είσοδο σε όλες τις παραστάσεις – παραγωγές του ΔΗΠΕΘΕ, όταν τα υγειονομικά μέτρα το επιτρέψουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σπουδαία διάκριση – Ο Δήμος Κομοτηνής στις 6 πιο προσβάσιμες πόλης της Ευρώπης

Βρείτε τον νέο σας συγκάτοικο στον Δήμο Κομοτηνής – Υιοθεσία αδέσποτου

Η λειτουργία του ΟΑΕΔ στο επίκεντρο συνάντησης του Περιφερειάρχη ΑΜΘ και του Δημάρχου Κομοτηνής με τον Διοικητή του Οργανισμού
Σχολιάστε