Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας: Στηρίζουμε πρωτοβουλίες αλληλεγγύης για τους κατοίκους της πόλης

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και της ανακούφισης των ευπαθών και ευάλωτων δημοτών, ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, εκτός από τις δικές του δράσεις, βοηθά και στηρίζει πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Στη λογική αυτή, ενισχύσαμε έμπρακτα με είδη πρώτης ανάγκης, την αξιέπαινη πρωτοβουλία της Ταβέρνας «Κρητικός» να μοιράσει δωρεάν φαγητό σε άπορους συμπολίτες μας που βιώνουν το σκληρό πρόσωπο της φτώχειας και της εξαθλίωσης.

Παράλληλα, η Δημοτική Αρχή συνέδραμε στο κοινωνικό έργο του συλλόγου ΑΜΕΑ «ΓΛΑΥΚΑ» προσφέροντας παιχνίδια και γλυκά για τις ημέρες των Χριστουγέννων σε μικρούς φίλους/ες με ειδικές δεξιότητες, επιδιώκοντας να στηρίξει ακόμη μια κοινωνική προσπάθεια που στοχεύει στην προαγωγή της ψυχικής υγείας και τη διευκόλυνση της κοινωνικής ένταξης.

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας θα στέκεται πάντοτε στο πλευρό των πιο αδύναμων με σεβασμό και αλληλεγγύη, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Με καθήκον ενσυναίσθησης και αλληλεγγύης, αντιλαμβανόμενοι τις οδυνηρές συνέπειες μιας ακόμη ανθρωπιστικής κρίσης, θα παλεύουμε πάντα για το επιβεβλημένο -αλλά δυστυχώς όχι αυτονόητο- δικαίωμα όλων σε μια ζωή με αξιοπρέπεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παροχή βοήθειας από τον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας στους ηλικιωμένους την περίοδο της πανδημίας

Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας: Δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για κορονοϊό στο χώρο των Λιπασμάτων

Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας: Οι μέρες του Δεκέμβρη είναι μέρες αλληλεγγύης και ανθρωπιάς

 
Σχολιάστε