Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας: Αρνητικά όλα τα test στην Κάτω Τιθορέα

Ολοκληρώθηκε η δειγματοληψία και των μοριακών τεστ των υπαλλήλων του Δημοτικού Καταστήματος Κάτω Τιθορέας.

Κατόπιν του θετικού κρούσματος σε υπάλληλο του Δήμου πραγματοποιήθηκαν rapid test την Παρασκευή 4/12 και μοριακά την Δευτέρα 7/12 τα οποία βγήκαν όλα τους αρνητικά.

Τα rapid test έγιναν στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας και τα μοριακά στο Περιφερειακό Ιατρείο Κάτω Τιθορέας. Ο Δήμος ευχαρίστησε θερμά τόσο το Διευθυντή του Κέντρου Υγείας κο Θ. Λεπενό για την άμεση ανταπόκριση του την Παρασκευή όσο και την γιατρό κα Α. Παπαθανασίου για τη δειγματοληψία της Δευτέρας.

«Με συγκρατημένη αισιοδοξία και τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων επιστρέφουμε στις εργασίες μας. Παρόλα τα εμπόδια και τις δύσκολες συνθήκες η καθημερινότητα τρέχει κι εμείς οφείλουμε να επιτελέσουμε το έργο μας. Το Δημοτικό Κατάστημα Κάτω Τιθορέας από αύριο, Τετάρτη 09/12/2020, θα είναι και πάλι ανοιχτό προς εξυπηρέτηση των δημοτών μας, κατόπιν ραντεβού ή με φυσική παρουσία για κατεπείγουσες ανάγκες. Παραμένουμε σε επιφυλακή και εγρήγορση! Με αίσθημα ατομικής αλλά και συλλογικής ευθύνης οφείλουμε όλοι μας να συνεχίσουμε να προσέχουμε και να τηρούμε πιστά τα μέτρα προστασίας!» αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση… αφύπνισης του Δήμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυξάνονται τα κρούσματα σε Αμφίκλεια-Ελάτεια – Δήμαρχος: «Προσέξτε και επιδείξτε αυξημένη ατομική ευθύνη»

Ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας ατενίζει το μέλλον της ηλεκτροκίνησης με δράσεις υποστήριξής της

Σε Σώμα το νέο ΔΣ του «Αμφικτυονίες ΑΕ»
Σχολιάστε