Δήμος Αμαρουσίου: Στην κυκλοφορία ο πεζόδρομος της Κοιμήσεως Θεοτόκου

Σε συνέχεια της αυτοψίας που είχε πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στις 25-11-2020 στο έργο ανακατασκευής του πεζόδρομου της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, επισκέφτηκε σήμερα, εκ νέου το σημείο, δεδομένης της περάτωσής του.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και τον εργολάβο για τις λεπτομέρειες της όλης ανακατασκευής που αφορούσε και στην ενίσχυση του υποστρώματος με οπλισμένο σκυρόδεμα και νέου εξελιγμένου τύπου κυβόλιθους, έτσι ώστε να μην ξαναεμφανιστούν τα φαινόμενα σαθρότητας ή καταστροφής. Ταυτόχρονα είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με πολλούς πολίτες και να γίνει αποδέκτης συγχαρητηρίων, όχι μόνο για την ταχύτατη αποκατάσταση αλλά και για την πολιτική βούληση να επισκευαστούν κομβικά σημεία του Αμαρουσίου που δημιουργούν προβλήματα κυρίως στη διέλευση των πεζών.

Μετά το πέρας των αυτοψίας οκ. Θ. Αμπατζόγλουδήλωσε: «Καθημερινά εκτελούνται πολλά έργα στο Μαρούσι. Οι τεχνικές μας υπηρεσίες με υψηλό αίσθημα ευθύνης αλλά και δεδομένου του φόρτου, φέρνουν εις πέρας μία δύσκολη αποστολή που δεν είναι άλλη από την τήρηση της υπόσχεσής μας τόσο στα χρονοδιαγράμματα όσο και στην ποιότητα των παραδοτέων. Δίνουμε προτεραιότητα σε έργα που ανεβάζουν το δείκτη ασφάλειας στις μετακινήσεις. Θέλουμε το Μαρούσι να γίνει μία πόλη περισσότερο φιλική στον άνθρωπο και το περιβάλλον».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αμπατζόγλου: «Η οικονομική εξυγίανση και το νοικοκύρεμα του Δήμου μας είναι μονόδρομος»

Αμπατζόγλου: «Aπαραίτητες για τη δημόσια ασφάλεια οι ρυθμίσεις που επεξεργάζεται το ΥΠΕΝ για τα ετοιμόρροπα κτίσματα»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην πλατεία ΗΣΑΠ

 
Σχολιάστε