OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Αγ. Παρασκευής: 179 αρνητικά τέστ από την drive through εξέταση

Την Παρασκευή 11.12.2020 πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας, στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Κέντρο «Σταύρος Κώτσης» έλεγχος ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through). Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μέσω Κινητής Μονάδας πραγματοποίησε 179 τεστ, τα οποία ήταν όλα αρνητικά, όπως ανακοινώθηκε επισήμως από τον Οργανισμό.

Ο έλεγχος αυτός αποτελούσε την δεύτερη δέσμευση που ανέλαβε και τήρησε ο Εθνικός Οργανισμός Υγείας προς τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, αφού το προηγούμενο διάστημα είχε πραγματοποιηθεί έλεγχος στους υπαλλήλους του Δήμου οι οποίοι βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή». Τότε είχαν διενεργηθεί 59 Covid Tests σε υπαλλήλους της Κοινωνικής Υπηρεσίας, του «Βοήθεια στο Σπίτι», του ΚΕΠ, αλλά και των υπαλλήλων της Οικονομικής Υπηρεσίας τα οποία ήταν όλα αρνητικά.
Συνολικά στις δύο φάσεις του ελέγχου που έχει γίνει στην Αγία Παρασκευή και τα 238 που έχουν πραγματοποιηθεί είναι όλα αρνητικά.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς δήλωσε:

«Από την αρχή της πανδημίας ο Δήμος Αγίας Παρασκευής αλλά και εγώ προσωπικά βρισκόμαστε σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον ΕΟΔΥ προκειμένου να λαμβάνουμε τις οδηγίες που απαιτούνται, έτσι ώστε να προφυλάξουμε την πόλη μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι περιττό να τονίσω πως όλες οι οδηγίες που μας δίνονται από τον οργανισμό τηρούνται ευλαβικά και κατά γράμμα.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στους διοικούντες τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας που τήρησε και τις δύο δεσμεύσεις του προς τον Δήμο μας και βρέθηκε στην πόλη μας για να διενεργήσει τα τεστ κορονοϊού. Τα αποτελέσματα των τεστ ήταν εξαιρετικά, μιας και δεν βρέθηκε κανένα θετικό και αυτό αποδεικνύει πως στην Αγία Παρασκευή δουλεύουμε με τον σωστό τρόπο αναφορικά με θωράκιση της πόλης μας από την πανδημία, με πρωτεύοντα στόχο την ασφάλεια των δημοτών μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την Μονάδα Υγείας ΠΕΔΥ επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Drive through test την Παρασκευή (11/12)

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Covid test στην… πρώτη γραμμή και Βοήθεια στο Σπίτι

Σχετικά Άρθρα

Στήριξη του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας στους πλημμυροπαθείς

otavoice

Το Ρέθυμνο υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα με συγκίνηση και τιμή

otavoice

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice

O Γ. Παναγόπουλος, νέος Πρόεδρος του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων Π.Ε Νήσων Αττικής

otavoice

Απάντηση Προέδρου ΔΕΥΑ Ελασσόνας για ψεκασμούς στις όχθες της λίμνης Κεφαλοβρύσου

otavoice