Διαδικτυακή Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Για αυτά τα τόσο διαφορετικά Χριστούγεννα ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, η Όλγα Βενέτη και η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών μας ετοιμάζουν μία μουσική, εορταστική έκπληξη που σκοπό έχει να πλημμυρίσουν μελωδίες και να γεμίσουν με αισιοδοξία και χαμόγελα όλα τα σπίτια, σε κάθε γωνία του τόπου μας, όπου και να βρίσκονται.

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, στις 20:00 ακριβώς, «συντονιστείτε» στη διαδικτυακή τηλεόραση του Δήμου (www.vvv.gov.gr/webtv και facebook.com/dimosvvv) για μία μεγάλη διαδικτυακή Χριστουγεννιάτικη συναυλία με τη φωνή της Όλγας Βενέτη και με την συμμετοχή του Συνόλου Ποικίλης Μουσικής της Φιλαρμόνιας Ορχήστρας Αθηνών, υπό την διεύθυνση του Νίκου Μαλιάρα.

Μία εορταστική συναυλία με μοναδικούς μελωδικούς θησαυρούς, υπέροχα τραγούδια, ελληνικά και ξένα, που θα μας κάνουν να ονειρευτούμε, να ταξιδέψουμε νοερά σε απρόσιτα αυτή την περίοδο μέρη και να αγκαλιάσουμε με την σκέψη μας όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Τραγούδια  γαλλικά, αγγλικά και ελληνικά που  παίρνουν άλλη διάσταση μέσα  από την εκφραστική φωνή της Όλγας Βενέτη, θα μας μεταφέρουν σε έναν όμορφο μελωδικό κόσμο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος 3Β: Πρόταση χρηματοδότησης 1,3 εκ. € για την υλοποίηση του έργου PRODESA

Δήμος 3Β: Δωρεάν εκπαιδευτικό διαδικτυακό σεμινάριο πρώτων βοηθειών

Δήμος 3Β: Εκτροπή κυκλοφορίας στην παραλιακή Λεωφόρο στη Δ.Ε. Βουλιαγμένης για την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων
Σχολιάστε