Αυξάνονται τα κρούσματα σε Αμφίκλεια-Ελάτεια – Δήμαρχος: «Προσέξτε και επιδείξτε αυξημένη ατομική ευθύνη»

Αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού παρατηρήθηκε στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας μετά από δειγματοληπτικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν.

Συγκεκριμένα στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας, δέκα δημότες βρέθηκαν θετικοί στον ιό με την Δήμαρχο Αθανασία Στιβακτή να στέλνει μήνυμα… επιφυλακής για την ανάσχεση της πανδημίας.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Αύξηση των κρουσμάτων παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στον Δήμο μας. Γεγονός που μας προβληματίζει αλλά και μας υπενθυμίζει ότι ο κορωνοϊός, δυστυχώς, βρίσκεται στην πόρτα μας…

Δέκα άτομα διεγνώσθησαν θετικά κατόπιν δειγματοληπτικών ελέγχων. Τα πέντε εξ αυτών είναι μόνιμοι κάτοικοι Κάτω Τιθορέας ενώ τα υπόλοιπα πέντε διαμένουν μόνιμα στην Ελάτεια. Όλοι τους έχουν μπει σε υποχρεωτική καραντίνα και έχουν, ήδη, γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

Παρακαλούμε θερμά όλους τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να επιδείξουν αυξημένη ατομική ευθύνη. Οφείλουμε όλοι μας να τηρούμε πιστά τα μέτρα προφύλαξης και αποφυγής διασποράς του ιού, ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα και να παραμείνουμε ασφαλείς και υγιείς!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας ατενίζει το μέλλον της ηλεκτροκίνησης με δράσεις υποστήριξής της

Σε Σώμα το νέο ΔΣ του «Αμφικτυονίες ΑΕ»

Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας: Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού ρεμάτων
Σχολιάστε