Αρνητικά τα πρώτα 170 rapid τεστ σε πολίτες του Δήμου Διονύσου

Συνεχίζεται έως τις 15:00 μ.μ. η διαδικασία ελέγχου

Με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου αλλά παράλληλα με τάξη και ασφάλεια, με τη συμβολή της Δημοτικής Αστυνομίας καθώς και άλλων Υπηρεσιών του Δήμου Διονύσου, πραγματοποιείται από το πρωί της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου 2020, η διενέργεια δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid test), από συνεργεία του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, στη ΛεωφόροΠιπεροπούλου (ΔΚ Σταμάτας), στο ύψος της οδού Μιαούλη και στο ρεύμα από Λεωφόρο Ανοίξεως-Σταμάτας προς Λίμνη Μαραθώνος.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης επισκέφθηκε το σημείο όπου πραγματοποιούνται οι έλεγχοι, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Στέφανο Κριεμάδη και Γιάννη Τσουδερό, και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη του ΕΟΔΥ και πολίτες, διαπιστώνοντας ότι η διαδικασία πραγματοποιείται ομαλά και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, πραγματοποιήθηκαν ήδη τεστ σε τουλάχιστον 170 πολίτες, οι οποίοι προσήλθαν με το αυτοκίνητό τους  ή άλλο τροχοφόρο, τα οποία ήταν όλα αρνητικά.

Ο κ.Καλαφατέλης, ο οποίος επίσης υποβλήθηκε σε τεστ το οποίο ήταν αρνητικό,  κάλεσε τους πολίτες να συνεχίσουν να προσέρχονται στη Λεωφόρο Πιπεροπούλου έως τις 15:00 μ.μ. οπότε και θα ολοκληρωθεί η διενέργεια των ελέγχων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Διονύσου: Πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Διανομή του ΤΕΒΑ στην Άνοιξη

Ευχαριστήριο Δημάρχου Διονύσου σε Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς που στηρίζουν το «Κοινωνικό Φροντιστήριο»

Δήμος Διονύσου: Επιχειρηματίας πρόσφερε 5 σύγχρονα tablets και 2.000 μάσκες για τα σχολεία
Σχολιάστε