Αμπατζόγλου: «Η Καθαριότητα και το Πράσινο αποτελούν καθημερινή μας προτεραιότητα»

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό προτεραιοτήτων και αναγκών όσο αφορά στο πράσινο και τους κοινόχρηστους χώρου του Αμαρουσίου, που έχει εκπονηθεί από τον Δήμαρχο Θεόδωρο Αμπατζόγλου, προχωρούν με ταχύτητα οι Δνσεις Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου, στις απαραίτητες εργασίες που εκτελούνται όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό έλαβαν χώρα τις προηγούμενες ημέρες, σημαντικές εργασίες όπως καθαρισμός και συντήρηση πρασίνου στο πάρκο ΚΑΤ, κλαδέματα στην οδό Περικλέους, καθαρισμοί φρεατίων στην οδόΜεσογείων, καθαριότητα σε οδούς όπως Αναπαύσεως, Αγ. Ελεούσης& Μαραθωνοδρόμου, Πατρ. Φωτίου & Στρατ. Λέκκα, Ρόδου, Κονδύλη, Βασ. Γεωργίου, Χαϊμαντά, Αγ. Νικολάου, Αγ. Αθανασίου, Παραδείσου, Σωρού, Κοιμήσεως Θεοτόκου, Καραολή Δημητρίου. κ.α.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου αναφερόμενοςσε αυτές τις εργασίεςδηλώνει: «Είμαστε δίπλα στον πολίτη όλες τις ημέρες τις εβδομάδας με εργασίες ουσίας που κάνουν τη ζωή στο Μαρούσι πιο ασφαλή και όμορφη. Οι δημότες μας πρέπει να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια και με τη συμπεριφορά τους να αποδεικνύουν ένα υψηλό επίπεδο πολιτισμού σεβόμενοι τον κανονισμό καθαριότητας και κατ’ επέκταση τον συνάνθρωπό τους και το περιβάλλον».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αμπατζόγλου: «Οι διεκδικήσεις μας για την κυκλοφοριακή αποφόρτιση του Αμαρουσίου γίνονται πράξη»

Τσιπουράκης: «Βάζουμε την ασφάλεια των πολιτών του Αμαρουσίου πάνω από τις πολιτικές σκοπιμότητες»

Αμπατζόγλου: «Τα μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα αποτελούν επιτακτική ανάγκη για το Μαρούσι»
Σχολιάστε