Συνάντηση της Δημάρχου Κ. Κέρκυρας με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ για τις εργατικές στον Αγ. Ιωάννη

Το θέμα της ολοκλήρωσης του έργου των Εργατικών Κατοικιών Αγ. Ιωάννη αλλά και άλλα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος ήταν το αντικείμενο συνάντησης της Δημάρχου Μ. Υδραίου με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ Σπύρο Πρωτοψάλτη κατά την επίσκεψή του στο νησί μας. Η Δήμαρχος συνόδευσε τον κ. Πρωτοψάλτη και στο εργοτάξιο των Εργατικών Κατοικιών παρουσία και του Βουλευτή Κέρκυρας της Ν.Δ. Στέφανου Γκίκα και του αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκου Καλόγερου. Εκεί, διαπιστώθηκε πρόοδος των εργασιών ενώ ο εκπρόσωπος του ανάδοχου του έργου δεσμεύτηκε για παράδοση 60 κατοικιών μέχρι τέλος του χρόνου και κατόπιν σταδιακή παράδοση των υπολοίπων.

Στην συνάντηση την οποία είχε η Δήμαρχος με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ, επισημάνθηκε για μια ακόμη φορά η αγαστή η συνεργασία Δήμου και ΟΑΕΔ στα πλαίσια και της τριμερούς προγραμματικής σύμβασης η οποία έχει υπογραφεί μεταξύ τους. Από πλευράς Διοικητή του ΟΑΕΔ επιβεβαιώθηκε ότι η χρηματοδότηση για την κατασκευή του αγωγού αποχέτευσης που θα καταλήγει στο βιολογικό του Σκάφωνα είναι εξασφαλισμένη. Το συγκεκριμένο έργο, θα καλύψει τις ανάγκες τόσο των εργατικών κατοικιών όσο και της ευρύτερης περιοχής

Ο Διοικητής του ΟΑΕΔ ευχαρίστησε τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας για την συνεργασία και για την βοήθεια την οποία παρέχουν οι υπηρεσίες του Δήμου σε ό,τι επίπεδο απαιτείται προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο των εργατικών κατοικιών. Από την πλευρά της η Δήμαρχος Μ. Υδραίου τόνισε τόσο στην μεταξύ τους συνάντηση όσο και στην επιτόπια επίσκεψη στο εργοτάξιο ότι ο Δήμος κάνει και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν στο μέτρο των αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων του, προκειμένου να αποδοθούν επιτέλους οι κατοικίες αυτές στους δικαιούχους.
Σχολιάστε