OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συνάντηση αντιπροσωπείας της Κ.Ε.Δ.Ε., με εκπροσώπους της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης για θέματα Πολιτικής Προστασίας

Υπό τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας, Αντιπρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. και Πρόεδρο του Σ.Π.Α.Π. Βλάσση Σιώμο πραγματοποιήθηκε η 1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε., με θέμα την σύνταξη της πρότασης της Κ.Ε.Δ.Ε. προς την πολιτεία για τα σοβαρά θέματα Πολιτικής Προστασίας που απασχολούν τους δήμους της χώρας μας.

Ειδικότερα στη Συνεδρίαση τα μέλη της Επιτροπής ενημερώθηκαν διεξοδικά για τις προτάσεις της προηγούμενης Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας για τα σοβαρά θέματα Πολιτικής Προστασίας καθώς  και προτάθηκαν ιδέες και λύσεις προκειμένου να υπάρξει επικαιροποίηση των προτάσεων η οποία θα είναι καθοριστική στην επίλυση των υπαρχόντων προβλημάτων που απασχολούν τους δήμους της χώρας μας.

Στην 1η Συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν τα μέλη της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε. και χαιρετισμό απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε.Δ.Ε. Δημήτρης Καφαντάρης.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας, Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. και Πρόεδρος του Σ.ΠΑ.Π. Βλάσσης Σιώμος αφού έδωσε το λόγο σε όλους τους συμμετέχοντες, δήλωσε:

«Στη σημερινή 1η Συνεδρίαση της Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε. κατατέθηκαν προτάσεις και συζητήθηκαν με τρόπο αναλυτικό τα θέματα που αφορούν την Πολιτική Προστασία και απασχολούν τους δήμους όλης της χώρας. Εξαιρετικοί συνάδελφοι αυτοδιοικητικοί με τεράστιες γνώσεις και εμπειρία από όλη την Ελλάδα, με επιστημονική και τεχνοκρατική στήριξη από άριστους επιστήμονες με επικεφαλής τον καθηγητή κ. Ευθύμη Λέκκα θα καταρτίσουν την πρόταση της Κ.Ε.Δ.Ε. προς την πολιτεία προκειμένου να δοθούν λύσεις στα τεράστια θέματα που αφορούν την περαιτέρω αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας στους δήμους της χώρας μας.»

 

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice