Σε διαδικτυακή συζήτηση με τον Πρωθυπουργό η Δήμαρχος Κ. Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων

Στη Διαδικτυακή συζήτηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, συμμετείχε η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου. Η συζήτηση διοργανώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων.

Ο Πρωθυπουργός συζήτησε με στελέχη Δομών της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Ισότητας των Φύλων και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Στην συζήτηση, συμμετείχε η υπεύθυνη Γραμματείας Ισότητας Μαρία Συρεγγέλα, με την οποία ο Δήμος μας συνεργάζεται στενά για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Από την πλευρά της η Δήμαρχος Μ. Υδραίου, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η φετινή παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, μας βρίσκει σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συνθήκη λόγω της πανδημίας του Covid-19. Η βία κατά των γυναικών συνιστά επαίσχυντη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Είναι ευθύνη όλων μας να πούμε όχι στην κακοποίηση των γυναικών. Ο Δήμος μας μέσα από τις δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης και με το κατάλληλο προσωπικό, προσπαθεί να αντιμετωπίσει με αποφασιστικότητα το πρόβλημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μήνυμα Δημάρχου Κ. Κέρκυρας και Διαποντίων Μ. Υδραίου για την Ημέρα κατά της βίας των γυναικών

Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας μεριμνά καθημερινά για τη προστασία των ζώων

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Διαποντίων και λιμάνι Οθωνών στο επίκεντρο της συνάντησης Δημάρχου Κ. Κέρκυρας με τον Υπ. Ναυτιλίας
Σχολιάστε