Περιφέρεια Θεσσαλίας: Εργασίες βελτίωσης επαρχιακού δικτύου της Π.Ε. Τρικάλων προς Αγία Παρασκευή, Αθαμανία και Παλιοχώρι Γαρδικίου

Ξεκινούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι παρεμβάσεις για τη συντήρηση και βελτίωση του ασφαλτοτάπητα του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π. Ε. Τρικάλων στα τμήματα των οδών Χαλίκι – Τρία Ποτάμια- Γεφ. Αλεξίου – Αρματωλικό, κλάδοι προς Αγία Παρασκευή, προς Αθαμανία και προς Παλιοχώρι Γαρδικίου.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 200.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη , τους Περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες επενδύουμε σε έργα οδικής ασφάλειας που διασφαλίζουν την άνετη μετακίνηση των ανθρώπων και την ομαλή διακίνηση των εμπορευμάτων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Χρησιμοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο που διαθέτουμε προκειμένου οι συμπολίτες μας να χρησιμοποιούν ένα ασφαλές και λειτουργικό οδικό δίκτυο» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Π.Ε. Καρδίτσας: Στην κυκλοφορία η γέφυρα BΑILEY στην παλιά γέφυρα Ανθοχωρίου

Δήμος Καρδίτσας: Συναντήσεις Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και Δημάρχου με κυβερνητικά στελέχη

Βελτιώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο δρόμος Ελληνόκαστρο- Νέα Ζωή
Σχολιάστε