OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ο Δήμος Ωρωπού καλεί τους πολίτες σε διαβούλευση για τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ που τους εξυπηρετούν

Ο Δήμαρχος Γ. Γιασημάκης εξέφρασε τις αντιρρήσεις του στην απόφαση να περιορίσουν δραματικά τα δρομολόγια της Γραμμής Ωρωπού -Αθήνας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (26/11), όπως είχε προαναγγελθεί, συνάντηση του Δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣΑ Νικόλαο Αθανασόπουλο, παρουσία του Προέδρου και του Αντιπροέδρου των ΚΤΕΛ Αττικής, Γεωργίου Παπαδομιχελάκη και Μελέτη Κόντου αντιστοίχως, με κυρίαρχο θέμα τις μειώσεις των δρομολογίων του ΚΤΕΛ Αττικής στην γραμμή Ωρωπός – Αθήνα.

Στην συνάντηση ο Δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης εξέφρασε τις αντιρρήσεις του πάνω στην απόφαση των ΚΤΕΛ να περιορίσουν δραματικά τα δρομολόγια της Γραμμής Ωρωπού -Αθήνας και μάλιστα σε μία δύσκολη περίοδο εν μέσω πανδημίας. Τόνισε μάλιστα πως οι αποφάσεις πάρθηκαν ερήμην της τοπικής κοινωνίας χωρίς να συνυπολογιστούν οι πραγματικές ανάγκες των πολιτών του Δήμου Ωρωπού και ιδιαίτερα των εργαζομένων που εν μέσω πανδημίας, είναι απροστάτευτοι αναζητώντας ασφαλή τρόπο μετάβασης στην εργασία τους, κινδυνεύοντας με πρόστιμα λόγω της καραντίνας.

Οι παρατηρήσεις του Δημάρχου έγιναν δεκτές με θετικό τρόπο, από τον κύριο Αθανασόπουλο, ο οποίος επιδεικνύοντας αυξημένη υπευθυνότητα και ενδιαφέρον έδωσε εντολή να γίνει νέα καταγραφή των πραγματικών αυτή την φορά αναγκών και μετά από αυτό να γίνει μια ορθολογική και δίκαιη τροποποίηση των δρομολογίων.

Ο Δήμος Ωρωπού καλεί λοιπόν τους πολίτες που μετακινούνται με την συγκοινωνία των ΚΤΕΛ να δηλώσουν ποιο δρομολόγιο ΚΤΕΛ χρησιμοποιούν και να το επικοινωνήσουν στο mail ως την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου: [email protected] (γράφοντας, Ονοματεπώνυμο, Τηλέφωνο επικοινωνίας και τα Δρομολόγια που χρησιμοποιούν καθημερινά).

Με αυτό τον τρόπο θα διαφανούν τόσο ο αριθμός των πολιτών που χρησιμοποιούν αυτή την εποχή τις γραμμές, όσο και τα δρομολόγια που είναι άκρως απαραίτητα για την εξυπηρέτηση της πλειοψηφίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρχίζουν οι εργασίες κατασκευής του Ειδικού Νηπιαγωγείου Δήμου Ωρωπού

Δήμος Ωρωπού: Συστράτευση για την εξάλειψης της ενδοοικογενειακής βίας

Δήμος Ωρωπού: Ενισχύονται τα Πολιτιστικά και Αθλητικά σωματεία

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice