Νέο έργο 1.060.000 ευρώ για τη συντήρηση του Οδικού Δικτύου της Π.Ε. Λευκάδας

Στην προκήρυξη δημόσιου ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Αποκατάσταση Ασφαλτοταπήτων Επαρχιακού Οδικού Δικτυού Π.Ε. Λευκάδας», προϋπολογισμού 1.060.000 ευρώ, προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, και η διαγωνιστική διαδικασία βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη.

«Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς την προσπάθειά μας για βελτίωση του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας. Είμαστε ικανοποιημένοι διότι ένα νέο σημαντικό και συνάμα ουσιαστικό έργο προχωράει και είναι βέβαιο ότι θα δώσει λύσεις στο βεβαρημένο δίκτυο μας. Η ασφάλεια στους δρόμους είναι προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής και είναι απολύτως εμφανές από τις πολλές παρεμβάσεις που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

Σκοπός του έργου, που χρηματοδοτείται από τη ΣΑΕΠ 522 του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), είναι η αποκατάστασης βλαβών και η βελτίωση της οδικής ασφάλειας του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Λευκάδας, μέσω της διάστρωσης ασφαλτικών ταπήτων, της κατασκευής τεχνικών έργων απορροής ομβρίων υδάτων, της αντιστήριξης πρανών και της τοποθέτησης στηθαίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρόδη Κράτσα: «Σε κρίσιμη καμπή ο προϋπολογισμός της Ε.Ε. και του Ταμείου Ανάκαμψης- Οι Περιφέρειες αγωνιούν»

Σε εξέλιξη σημαντικά έργα αποκατάστασης οδοποιίας και ασφαλτόστρωσης στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Διενεργήθηκαν προληπτικά rapid test στο προσωπικό της Π.Ε. Κέρκυρας
Σχολιάστε