Νέα εποχή στην επικοινωνία του Δήμου Περάματος με τους πολίτες

Ο Δήμος Περάματος πρωτοπορεί και ενσωματώνει τη χρήση των νέων τεχνολογιών που προσφέρουν τα «έξυπνα» κινητά στις διοικητικές του δομές, με τη βοήθεια της ηλεκτρονικής πλατφόρμας επικοινωνίας, καταγραφής και παρακολούθησης αιτημάτων καθημερινότητας δημοτών Novoville.

Η επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του δημότη καθώς και η απλοποίηση της επικοινωνίας μεταξύ πολιτών και Δήμου βρίσκεται στον πυρήνα των προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής. Εξάλλου, χρέος του Δήμου Περάματος είναι να ακούει, να επιλύει και να ενημερώνει άμεσα τους δημότες με τρόπο διαφανή, μετρήσιμο και ανιχνεύσιμο.

Η πλατφόρμα Novoville προσφέρει στους πολίτες την επιλογή διαδραστικής επικοινωνίας με την αποστολή αιτημάτων, μέσω ειδικής εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα, με σκοπό τη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν τη λειτουργία των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου.

Μέσα από αυτήν την εφαρμογή ο δημότης έχει εντελώς δωρεάν τη δυνατότητα να δηλώνει σε πραγματικό χρόνο προβλήματα που συναντά στην καθημερινότητα του. Έτσι, κάθε πολίτης μπορεί να στείλει άμεσα, χωρίς κόστος και χωρίς να τηλεφωνήσει ή να επισκεφτεί το Δήμο Περάματος όλα τα αιτήματα που τον αφορούν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συστήματα βυθιζόμενων κάδων ανακύκλωσης στον Δήμο Περάματος

Μήνυμα Δημάρχου Περάματος για την 47η Επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Επιστολή του Δημάρχου Περάματος για την διαχείριση των απορριμμάτων προς τον Πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ

 

 
Σχολιάστε