OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Μήνυμα Δημάρχου Αχαρνών: «Λαμβάνουμε μέτρα για να βγούμε κι αυτή τη φορά νικητές»

Συνεχίζοντας την άοκνη προσπάθειά του ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός με ένα πολύ προσωπικό και ανθρώπινο μήνυμα απευθύνεται στους δημότες του Δήμου και για άλλη μια φορά υπενθυμίζει ότι και σε αυτό το δεύτερο lockdown σύσσωμη η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται στο πλευρό τους.

«Από σήμερα αρχίζουμε να μετράμε άλλες τρεις δύσκολες εβδομάδες με περιορισμούς και απαγορεύσεις στην κυκλοφορία. Αλλαγές που θα επηρεάσουν τη ζωή μας ακόμη περισσότερο. Αλλαγές που όσο επώδυνες κι αν είναι, μέτρα που όσο αυστηρά κι αν μας φαίνονται είναι επιβεβλημένα, εάν θέλουμε η ζωή μας το συντομότερο δυνατόν να ξαναβρεί μια κανονικότητα. Ο στόχος είναι ένας. Να επανέλθουμε στην κανονικότητα όλοι μας γεροί, δυνατοί, υγιείς μαζί με τους δικούς μας ανθρώπους.

Κι εγώ, όπως όλοι μας, νοιώθουμε κουρασμένοι. Αντιλαμβάνομαι πως αυτά τα μέτρα έχουν αντίκτυπο σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες της πόλης μας, σε μισθωτούς και υπαλλήλους, αλλά και στην καθημερινότητα όλων των δημοτών.

Από τη δική μου θέση, θέλω να σας διαβεβαιώσω πως η Δημοτική Αρχή είναι εδώ για να σταθεί δίπλα στον καθένα. Άμεσα λαμβάνουμε μια σειρά από μέτρα – πολλά εκ των οποίων ήδη έχουν ξεκινήσει να εφαρμόζονται – που θα συμβάλλουν στη συνολική προσπάθεια που όλοι καταβάλλουμε για να βγούμε κι αυτή τη φορά νικητές, όπως κάναμε και πριν λίγους μήνες.

Εγώ προσωπικά, οι συνεργάτες μου, ολόκληρος ο Δήμος Αχαρνών, αιρετοί και υπηρεσιακοί ήμασταν, παραμένουμε και θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε καθημερινά δίπλα σας. Δεν θέλω να υπάρχει ο παραμικρός δισταγμός από κανέναν για να απευθυνθεί στις υπηρεσίες του Δήμου.

Δουλεύουμε όλοι καθημερινά, για να προσφέρουμε κάθε ικμάδα των δυνάμεών μας προς εξυπηρέτηση των δημοτών και προς ανακούφιση των ευάλωτων ομάδων.

Ενωμένοι, Αποφασισμένοι, Συνετοί θα τα καταφέρουμε και αυτή τη φορά.

Απευθύνω σε όλους θερμή παράκληση να φροντίσουμε για την τήρηση των μέτρων το επόμενο διάστημα, να προσέχουμε τους εαυτούς μας και τους οικείους μας.

Συνεχίζουμε με ελπίδα. Μένουμε και πάλι ασφαλείς, μένουμε πάντα αισιόδοξοι.», δηλώνει ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τοποθετήθηκαν 19 αίθουσες προσχολικής ηλικίας στον Δήμο Αχαρνών

Στα γαλανόλευκα φωτίστηκε το Δημαρχείο Αχαρνών για την 28η Οκτωβρίου

Αναπτύσσεται το δίκτυο φυσικού αερίου στον Δήμο Αχαρνών

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση για την αντιπυρική ετοιμότητα δημάρχου Σαρωνικού με στελέχη της Πυροσβεστικής

otavoice

Στην άσκηση «Μίνωας» ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

otavoice

Π. Σακελλαρόπουλος: «Διαρκείς οι προσπάθειες αναβάθμισης του αεροδρομίου του Αράξου»

otavoice

Αμπατζόγλου: Το Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του Αμαρουσίου

otavoice

Η απάντηση δημάρχου Πειραιά σε δημοσιεύματα περί εμπλοκής σε οπαδική βία

otavoice

Τζιτζικώστας: Πρώτη η Κεντρική Μακεδονία στη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου

otavoice