OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ξεκινά η διαδικτυακή διδασκαλία στη Μουσική Σχολή Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ

Πριν ακόμα παρθεί η απόφαση σχετικά με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας  από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού, η Μουσική Σχολή του Δήμου Κιλελέρ αποφάσισε να αναστέλλει τη δια ζώσης λειτουργία των μαθημάτων και να την αντικαταστήσει με διαδικτυακή. Για την οργάνωση της διαδικτυακής διδασκαλίας (τηλεκπαίδευσης) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη  τις προηγούμενες ημέρες στο δημαρχείο της Νίκαιας στην οποία ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πολιτικής Κώστας Χατζηκωνσταντίνου και ο ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός Η/Υ του Τμήματος Προγραμματισμού του Δήμου Κιλελέρ Κώστας Ακριβούλης ενημέρωσαν σχετικά τον καλλιτεχνικό διευθυντή Γιώργο Κουλιόπουλο και τους καθηγητές της Μουσικής Σχολής.

Στην εισήγησή του ο αντιδήμαρχος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η αντιδημαρχία  Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πολιτικής τηρεί και εφαρμόζει όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας τόσο για την εργασία των υπαλλήλων και των καθηγητών της Μουσικής Σχολής όσο και των μαθητών της. Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε η υλοποίηση του προγράμματος της διαδικτυακής διδασκαλίας των μαθημάτων στους μαθητές της Μουσικής Σχολής. Για την επιτυχή περάτωση του εγχειρήματος, τόνισε ο Κώστας Χατζηκωνσταντίνου, θα χρησιμοποιηθούν οι  πλατφόρμες σύγχρονης τηλεκπαίδευσης  που είχαν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στο πρώτο κύμα του κορωνοϊού από τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Κιλελέρ.

Ο Κώστας Ακριβούλης αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στο τεχνικό κομμάτι του εγχειρήματος και τόνισε ότι για τις video τηλεδιασκέψεις θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα «Ζoom» ενώ, όπου χρειάζεται ανάθεση εργασιών στους μαθητές της σχολής θα χρησιμοποιηθεί πλατφόρμα της Google  η οποία έχει παραμετροποιηθεί για τη χρήση των αναγκών  στη Μουσική Σχολή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι γονείς και οι μαθητές μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία της σχολής στο τηλέφωνο 2410922260 και με τον μηχανικό Η/Υ του Δήμου Κιλελέρ Κώστα Ακριβούλη στο τηλέφωνο  241 3507202.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ραντεβού η ηλεκτρονικά η εξυπηρέτηση των πολιτών στον Δήμο Κιλελέρ

Κλείνουν όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις καθώς και οι χώροι πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ

Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου στον Δήμο Κιλελέρ

Σχετικά Άρθρα

ΠΣτΕ: Ξεκινά έργο προστασίας της παράκτιας ζώνης Πλατάνας Κύμης

otavoice

Γ.Μυλωνάκης για Ν.Ο.Κ: «Θα χειριστούμε το θέμα με υπευθυνότητα και σεβασμό στους Νόμους»

otavoice

Δ.Σύρου-Ερμούπολης: Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα “Δ.Βικέλας”

otavoice

Άρης Παναγιωτόπουλος: «Ιερό καθήκον για εμάς η Αρχαία Ολυμπία!»

otavoice

Δ.Ν.Ιωνίας: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μ. Θεοδωράκη «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού»

otavoice

Ο Δήμος Κατερίνης τίμησε την παγκόσμια ημέρα Ρομά

otavoice