Κοινωνικές Δομές και Γραμμή Στήριξης Δημοτών, του Δήμου Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει ότι καθ’όλο το διάστημα επιβολής των πρόσθετων έκτακτων μέτρων απαγόρευση της κυκλοφορίας,  οι κοινωνικές του δομές θα λειτουργήσουν κανονικά και με αυξημένες παροχές προς τους Δημότες.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα και με τις εγκυκλίους που έχουν εκδοθεί, το Πρόγραμμα

“ Βοήθεια στο Σπίτι” πέρα των υπηρεσιών που προσφέρει μέχρι σήμερα, θα επιλαμβάνεται και κάθε πρόσθετου περιστατικού, ενώ θα διανέμει και φαρμακευτικό υλικό σε αιτούντες  που αδυνατούν να μετακινηθούν ( Τηλ.Επικ/ας  για ΔΕ Πλατανιά & ΔΕ Κολυμβαρίου 2821341035 , και για ΔΕ Μουσούρων & ΔΕ Βουκολιών 2821341019) .

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα εξυπηρετεί ανάγκες  άπορων και οικονομικά αδύνατων κατοίκων του Δήμου που προκύπτουν, πέραν από τους ήδη καταγεγραμμένους δικαιούχους, μετά από αίτηση τους και επικοινωνία με την αρμόδια υπηρεσία ( Τηλ.Επικ/ας:2821340009 & Μαραγκουδάκη Χρυσάνθη 6955060128)

Επίσης για θέματα ψυχολογικής υποστήριξης ή για άλλα θέματα που χρήζουν συνεργασία με άλλες Δομές του Νομού, θα επικοινωνούν με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, το οποίο θα λειτουργεί και ως γραμμή στήριξης ευπαθών ομάδων και ηλικιωμένων δημοτών. ( Τηλ.Επικ/ας:2821341040 & 2821341033, Email:  [email protected], [email protected])

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χορηγίες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πλατανιά

Μείωση ανταποδοτικών τελών σε ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, του Δήμου Πλατανιά

Απόκτηση μηχανήματος κλαδοθρυμματιστή στο Δήμο Πλατανιά
Σχολιάστε