OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Κεφαλογιάννη για Μεγάλο Περίπατο: Προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, είχε λάθος προσέγγιση και έγινε σε λάθος χρόνο

Σκληρή κριτική έκανε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας της Α΄ Αθηνών και πρώην Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεγαλογιάννη στον μεγαλεπήβολο  Μεγάλο Περίπατο που εμπνεύστηκε η νέα δημοτική αρχή Μπακογιάννη και προκάλεσε πλήθος αρνητικών αντιδράσεων και δημοσιευμάτων.

“Προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση” δήλωσε στον δημοσιογράφο Δημήτρη Τάκη και στην διαδικτυακή εκπομπή OPINION LEADER στο Pagenews.gr και δεν “είναι καιρός να ξοδεύονται  αλόγιστα χρήματα χωρίς αισθητική και μέτρο”, επεσήμανε η κ. Κεφαλογιάννη , αφήνοντας σαφή αιχμή τόσο για το σχεδιασμό όσο και για το κόστος υλοποίησης.

“Η πρόθεση για την πεζοδρόμηση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, είναι μια καλή πρόθεση, αλλά χρειάζονται πολλές μελέτες, να ακούσουμε αυτούς που αφορά και να μην είναι ένας σχεδιασμός βλέποντας και κάνοντας”, ανέφερε σχολιάζοντας τις αιτιάσεις της δημοτικής αρχής ότι το πρώτο στάδιο είχε δοκιμαστικό χαρακτήρα.

Ο σχεδιασμός είχε μια λάθος προσέγγιση και προς τιμήν του και ο ίδιος ο δήμαρχος (Κώστας Μπακογιάννης) το αποδέχτηκε, είπε η βουλευτής Α΄ Αθηνών.

“Πρέπει να αποφασίσουμε όλοι μαζί ποιο μήνυμα πρέπει να εκπέμπει η Πρωτεύουσα. Τι πρέπει να συμβολίζει η Αθήνα, να μπορούμε να εκπέμψουμε την αξία της Αθήνας”, είπε χαρακτηριστικά  και συνέχισε “θα έπρεπε να έχει πρώτα σχεδιαστεί και μελετηθεί. Έγινε σε λάθος χρόνο , μόλις είχε τελειώσει η πρώτη καραντίνα στη χώρα. Προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση”.

“Δεν λειτούργησε και απέτρεψε τον κόσμο να κατέβει στο κέντρο της πόλης”, σχολίασε η κ. Κεφαλογιάννη  και ξανατόνισε με έμφαση το τρίπτυχο “Αισθητική Μέτρο Αρμονία”.

Δείτε το επίμαχο σημείο στο βίντεο που ακολουθεί μετά το 17ο λεπτό

 

Σχετικά Άρθρα

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice

Η Πάτρα αποκτά ουσιαστική πρόσβαση στο Παναχαϊκό όρος

otavoice

Δ.Ραφήνας-Πικερμίου: Σύσκεψη για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

otavoice