ΚΕΔΕ για Καρτάλη: «Συνέβαλε αποφασιστικά στην ενίσχυση του κύρους της Αυτοδιοίκησης»

Συλλυπητήρια δήλωση του προέδρου της ΚΕΔΕ για την απώλεια του πρώην δημάρχου Πυλαίας Β. Καρτάλη

Τη θλίψη σκόρπισε στον Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη η είδηση της απώλειας του πρώην Δημάρχου Πυλαίας Βασίλη Καρτάλη.

Ο Β. Καρτάλης νοσηλευόταν εδώ και μέρες στο νοσοκομείο Παπανικολάου και κατέληξε χθες το απόγευμα από επιπλοκές της νόσου Covid-19, από την οποία είχε νοσήσει. Η πορεία της υγείας του εξελισσόταν ομαλά, ωστόσο παρουσίασε υποτροπίαση με τη δυστυχή κατάληξη του θανάτου του σε ηλικία 75 ετών.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου και το Διοικητικό Συμβούλιο εξέφρασαν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Καρτάλη, πρώην Δημάρχου Πυλαίας, που έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής.

«Ο Βασίλης Καρτάλης διετέλεσε από το 2002 ως το 2010 Δήμαρχος στον Καποδιστριακό Δήμο Πυλαίας. Με το έργο και τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε στη διάρκεια της θητείας του, αλλά και ως επίλεκτο στέλεχος του αυτοδιοικητικού θεσμού με ευρύτερη αποδοχή, συνέβαλε αποφασιστικά τόσο στην ανάπτυξη του Δήμου του, όσο και στην ενίσχυση του κύρους της αυτοδιοίκησης, στη συνείδηση της κοινωνίας των πολιτών» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Τη βαθιά του θλίψη για την αιφνίδια απώλεια του πρώην δημάρχου Πυλαίας, Βασίλη Καρτάλη, που απεβίωσε το απόγευμα της Παρασκευής εκφράζει με ανακοίνωση του το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

 

 
Σχολιάστε