«Ευχαριστώ» Ζέρβα στους δημοτικούς υπαλλήλους που μάχονται για την αναχαίτιση της πανδημίας

Προσωπική επιστολή Κ. Ζέρβα στους δημοτικούς υπαλλήλους

Το ενδιαφέρον του για τους εργαζόμενους που υπηρετούν στον Δήμο Θεσσαλονίκης επιβεβαίωσε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, απευθύνθηκε με προσωπική επιστολή του προς τους δημοτικούς υπαλλήλους. 

Με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους εργαζόμενους του Δήμου, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για τον περιορισμό των επιπτώσεων από την υγειονομική κρίση, διαβεβαιώνοντάς τους την ίδια ώρα ότι από πλευράς Δήμου Θεσσαλονίκης λαμβάνεται κάθε ενδεδειγμένο μέτρο για την προστασία τους. 

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Θεσσαλονίκης έλαβαν την ακόλουθη επιστολή:

«Αγαπητοί συνεργάτες, 

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την προσπάθεια που καταβάλλετε, ώστε ο Δήμος Θεσσαλονίκης να παραμείνει απολύτως λειτουργικός, στην υπηρεσία της πόλης και των πολιτών, ιδιαίτερα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή. Αναγνωρίζω ότι όλη αυτή η περίοδος είναι για την κάθε μία και τον κάθε έναν μια περίοδος δύσκολη, με περισσότερες ευθύνες, άγχος και αγωνία, όπως επίσης ότι πρώτιστο μέλημα όλων μας είναι η ατομική μας αλλά και η δημόσια υγεία. Θέλω να σας διαβεβαιώσω προσωπικά πως στον Δήμο Θεσσαλονίκης τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφάλεια των ανθρώπων. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης είναι ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στη Βόρεια Ελλάδα και μέλημά μου ήταν και παραμένει η προστασία, η ασφάλεια και η υγεία των εργαζομένων. Παράλληλα, έχουμε την ηθική υποχρέωση να σταθούμε όλοι μαζί δίπλα στην πόλη, δίπλα στους πολίτες και αυτό κάνουμε. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, γιατί δεν αντιμετωπίζουμε αυτό το καθήκον ως βάρος, αλλά ως προσφορά, ως μέριμνα και αλληλεγγύη. 

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης 

Κωνσταντίνος Ζέρβας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Θεσσαλονίκης: Κατάθεση προτάσεων για τις διαδικτυακές «Μαγεμένες Γιορτές 2020»

H Νέλλη Αηδονά νέα Αντιπρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Εντατικές επιχειρήσεις καθαριότητας στον Δήμο Θεσσαλονίκης
Σχολιάστε