Δήμος Βοΐου: Υπογραφή Σύμβασης για την ανακαίνιση του Κοινοτικού κτιρίου στον οικισμό του Κλήματος

Υπογράφηκε σήμερα μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου κ. Χρήστου Ζευκλή και του αναδόχου «ΚΑΡΑΒΕΛΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ», η σύμβαση που αφορά την ανακαίνιση και αποκατάσταση του κοινοτικού κτιρίου του οικισμού Κλήματος στην τοπική κοινότητα Αξιοκάστρου του Δήμου Βοΐου.

Πιο αναλυτικά το φυσικό αντικείμενο της παρέμβασης προβλέπει την αποκατάσταση και επισκευή βλαβών στο κοινοτικό κτίριο και πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες που αφορούν την καθαίρεση των φθαρμένων μερών, εκ νέου επικεράμωση και επισκευή της στέγης, τοποθέτηση υδρορροών, επισκευές στις τουαλέτες, τοποθέτηση ψευδοροφής από γυψοσανίδες, χρωματισμός του κτιρίου εσωτερικά και εξωτερικά και τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων.

Η χρηματοδότηση της παραπάνω παρέμβασης πρόκειται να χρηματοδοτηθεί από τις πιστώσεις του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής 2012-2016 (Ε.Α.Π. 2012-2016).
Η εν λόγω παρέμβαση εντάσσεται στο πλαίσιο της αναβάθμισης των μικρών οικισμών του Δήμου μας και θα συμβάλλει τόσο στην αισθητική αναβάθμιση του οικισμού όσο και στην διάσωση του κτιρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μήνυμα Δημάρχου Βοΐου για την επέτειο της απελευθέρωσης της Σιάτιστας

Δήμος Βοΐου: Υπογραφή Σύμβασης για την Βελτίωση της Αγροτικής Οδοποιίας στην Νεάπολη

Δήμος Βοΐου: Εργασίες αποκατάστασης της στέγης στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Πλατανιάς
Σχολιάστε