OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Βέλου Βόχας: 2.950.000 ευρώ εγκρίθηκαν για το νέο δημαρχείο στο Ζευγολατιό

Ύστερα από 10 χρόνια προσπαθειών έγινε κατορθωτό να ενταχθεί η αποπεράτωση του νέου δημαρχείου σε ένα πρόγραμμα και συγκεκριμένα στο «Αντώνης Τρίτσης”.

Εξέλιξη που σκόρπισε χαμόγελα ικανοποίησης στον Δήμο Βέλου Βόχας με τον Δήμαρχο Αννίβα Παπακυριάκο να κάνει λόγο για μία πολύ μεγάλη μέρα για τον Δήμο και το Ζευγολατιό. Ένα έργο που έμοιαζε φάντασμα παίρνει ξανά ζωή και οι δημότες θα μπορούν σε λίγα χρόνια να εξυπηρετούνται σε ένα σύγχρονο κτίριο.

Σε μήνυμα του ο Δήμαρχος υποστήριξε:

“Πολύ μεγάλη μέρα σήμερα για το Δήμο Βέλου Βόχας.

Πολύ μεγάλη μέρα σήμερα για το Ζευγολατιό.

Προσπάθειες, αγωνίες και κόποι 10 ετών  δικαιώθηκαν με την οριστική  απόφαση χρηματοδότησης του μεγάλου έργου της αποπεράτωσης του δημαρχείου στο Ζευγολατιό.

Η ένταξη του έργου με τίτλο ΄΄ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΄΄ στο πρόγραμμα ΄΄ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ΄΄ έργο ύψους 2.950.000,00€ υπογράφηκε  στις 27/11/2020.

Το δημαρχιακό κτίριο στο Ζευγολατιό θα αποπερατωθεί και θα αποτελέσει το σύγχρονο διοικητήριο  του Δήμου Βέλου-Βόχας που δημιουργήσαμε τα τελευταία 10 χρόνια , κάτω από τις πιο  δύσκολες και αντίξοες συνθήκες μέσα από τεράστιες προσπάθειες και αγώνες.

Για εμένα προσωπικά και τους συνεργάτες μου , εκτός από τη βαθιά ικανοποίηση της χρηματοδότησης ενός μεγάλου και σπουδαίου έργου, η εξασφάλισή της, είναι μία δικαίωση του συνεχούς αγώνα που δώσαμε από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε το τιμόνι του δήμου Βέλου-Βόχας όταν βρήκαμε ένα έργο τελματωμένο-απενταγμένο, χωρίς καμία ελπίδα υλοποίησης.

Πάνω στο έργο αυτό, στο οποίο εμείς με σοβαρότητα και υπομονή προσπαθούσαμε να εξασφαλίσουμε την απαιτούμενη χρηματοδότηση, κάποιοι έχτισαν ψεύτικη, λαϊκίστικη αντιπολίτευση. Ας είναι..

Όμως, η αλήθεια πάντα νικά στο τέλος, και σήμερα είναι μια μέρα χαράς για όλους. Στο προσεχές εξάμηνο θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες δημοπράτησης.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους δημότες, ότι εγώ προσωπικά και όλοι οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την βελτίωση όλων των συνθηκών διαβίωσης στον τόπο που αγαπάμε.

Με σοβαρότητα, με υπευθυνότητα, με ταπεινότητα και γνώση.

Δεδομένου ότι έρχονται κι άλλα καλά νέα για το δήμο μας, να είστε σίγουροι ότι θα ζήσουμε κι άλλες στιγμές χαράς σαν τη σημερινή.

Τη Δευτέρα θα ενημερώσω αναλυτικά για την πορεία του έργου και για όλους όσους βοήθησαν για την ένταξή του.

Ο Δήμαρχος σας

Αννίβας Παπακυριάκος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δωρεάν rapid τεστ για κορονοϊό στον Δήμο Bέλου Βόχας

Περίθαλψη και όχι εγκατάλειψη στα αδέσποτα του Δήμου Βέλου-Βόχας

Δήμος Βέλου Βόχας: Τοποθέτηση των δύο πρώτων συστημάτων υπόγειων κάδων διαβαθμισμένης συμπίεσης

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice