Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας: Συναντήσεις με εκπροσώπους συλλόγων της πόλης

Μία ιδιαίτερη και δύσκολη περίοδος για το σύνολο της κοινωνίας. Μία δύσκολη περίοδος όμως και για τους συλλόγους της πόλης μας που λόγω των συνθηκών δεν έχουν τη δυνατότητα να ξεδιπλώσουν τους στόχους τους και να παρουσιάσουν τα προγράμματα εκείνα που είχαν σχεδιάσει.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, η εντεταλμένη σύμβουλος Εθελοντισμού Σοφία Αλεφραγκή και ο πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας (καθώς και υπεύθυνος υλοποίησης των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου) Ηλίας Γκρίντζαλης, ξεκίνησαν ένα νέο κύκλο επαφών με εκπροσώπους των πολιτιστικών – εθελοντικών συλλόγων της πόλης μας, παρουσιάζοντας και συζητώντας όλα εκείνα που έχουν σχεδιαστεί εν όψει των εορτών (Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς), αλλά και όλα όσα πρέπει να γίνουν το 2021, έτος με ιδιαίτερους συμβολισμούς για την πατρίδα μας, καθώς συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν με εκπροσώπους όλων των πολιτιστικών συλλόγων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Η Δημοτική Αρχή θεωρεί πως οι σύλλογοι αποτελούν όχι μόνο κύτταρο πολιτισμού, αλλά σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής μας κοινωνίας. Η συνεργασία με τα μέλη τους κατά την διάρκεια της θητείας μας θα συνεχιστεί και θα διευρυνθεί.

Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με εκπροσώπους του πολιτιστικού συλλόγου «Ανέμη», του πολιτιστικού φυσιολατρικού επιμορφωτικού συλλόγου «ΟΑΣΗ – ΔΡΩΜΕΝΟ» και του συλλόγου γονέων κηδεμόνων και φίλων ΑΜΕΑ Ν.Φ.-Ν.Χ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας για την απώλεια της Εύας Κοταμανίδου

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Στήριξε και εσύ τους πλημμυροπαθείς του Δήμου Χερσονήσου

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας: Διανομή Προϊόντων στους δικαιούχους Κ.Ε.Α.
Σχολιάστε