Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας: Προβλεπόμενα μέτρα για τον κορονοϊό και εγρήγορση

Ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης σε συνεργασία με τον ιατρό εργασίας Ευθύμιο Θανασιά, εφάρμοσε τα προβλεπόμενα από τον ΕΟΔΥ μέτρα, κατόπιν της ύπαρξης επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού στον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού (ΔΟΚΑΠ).

Το τμήμα ανέστειλε τη λειτουργία του για δεκατέσσερις ημέρες κι όλοι οι χώροι του Δημαρχείου απολυμάνθηκαν. Πραγματοποιήθηκε ιχνηλάτηση επαφών και διαχωρισμός τους σε χαμηλού και υψηλού κινδύνου, με τις τελευταίες να τίθενται σε απομόνωση δεκατεσσάρων (14) ημερών.

Ακολούθως υποβλήθηκαν οι εργαζόμενοι στο Δημαρχείο και οι άνθρωποι της Δημοτικής Αρχής σε τεστ ανίχνευσης Covid-19 (δεν εντοπίστηκε θετικό δείγμα) ενώ ο Δήμαρχος Χρήστος Στάθης βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον ιατρό εργασίας για την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων.

Επίσης ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης, ακολουθώντας τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα της Πολιτείας, ματαιώνει τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις για την Κυριακή 8/11/2020  στη μνήμη του Σμηναγού  Γιάννη Σακελλαρίου.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας: Επιχορήγηση για φυσικό αέριο αντί πετρελαίου

Παρουσιάστηκε η λειτουργία του FloodHub στον Δήμο Μάνδρας-Μαγούλας

Γυμναστείτε δωρεάν στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας
Σχολιάστε