Δήμος Λοκρών: Δωρεάν διάθεση καυσόξυλων για ατομικές ανάγκες σε κατοίκους της Κοινότητας Τραγάνας

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Τραγάνας, κατόπιν συνεννόησης με το Δασαρχείο Αταλάντης και έχοντας υπόψη την αριθ. 204032/04-11-2020 έγκριση πίνακα υλοτομίας ατόμων χαλεπίου πεύκης του Δασάρχη Αταλάντης  η οποία εκδόθηκε κατόπιν της αριθ. πρωτ. 162483/21-09-2020 Απόφασης της Αν/τριας Γενικής Δ/ντριας Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων, έγκρισης επέμβασης επί δασικού χαρακτήρα έκτασης , εμβαδού 25.013,91 τ.μ., για την υλοποίηση του έργου «Κατασκευή και εγκατάσταση Αιολικού Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ισχύος 2,8875 MW στη θέση ΄Κόκκινο Λιθάρι΄ του Δήμου Λοκρών Τ.Κ. Τραγάνας της εταιρείας AIRENERGY ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΙΘΑΡΙ ΑΕ »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

Ότι θα διατεθούν καυσόξυλα για ατομικές ανάγκες σε κατοίκους της Κοινότητας Τραγάνας, ατελώς, μετά από σχετική αίτηση προς το Δασαρχείο Αταλάντης.

Η λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων θα είναι η 13η  Νοεμβρίου 2020

 και οι αιτήσεις μπορεί να υποβληθούν είτε απευθείας στο Δασαρχείο Αταλάντης είτε μέσω της Κοινότητας.

Διευκρινίζουμε ότι σε κάθε οικογένεια θα εγκριθεί μόνο μία αίτηση για 2 χ.κ.μ. και  ότι τα καυσόξυλα που θα χορηγηθούν προορίζονται για αποκλειστική χρήση από τους δικαιούχους και απαγορεύεται να διατεθούν στο εμπόριο.

Η επιλογή των δικαιούχων θα γίνει με κοινωνικά κριτήρια (ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ).

Η απόληψη των καυσόξυλων θα πραγματοποιηθεί μετά την έγκριση των αιτήσεων από το Δασαρχείο Αταλάντης  και κατόπιν συνεννοήσεως με την Κοινότητα Τραγάνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι προτεραιότητες του Δήμου Λοκρών για τα απορρίμματα και την ανακύκλωση

Αναβάθμιση των παιδικών χαρών σε όλες τις περιοχές του Δήμου Λοκρών
Σχολιάστε