Δήμος Λέρου: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5 στο Παντέλι

Πρόκειται για το έργο τοποθέτησης νέου συνθετικού χλοοτάπητα  προϋπολογισμού 47,678,74€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) που θα κατασκευαστεί  σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζονται από την Γενική Γραμματεία  Αθλητισμού και χρηματοδοτείται ομοίως από την Γ.Γ.Α. –Π.Δ.Ε. ΣΑΕ 016, με  ενάριθμο 2018ΣΕ01600062.

Στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 Παντελίου προβλέπεται να γίνει αντικατάσταση  του φθαρμένου και ακατάλληλου συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο  ποδοσφαίρου στο Παντέλι.

Επίσης προβλέπεται να τοποθετηθεί νέος συνθετικός χλοοτάπητας ύψους  πέλους 50mm από νήματα πολυαιθυλενίου, σε απόχρωση φυσικού γρασιδιού επί  ειδικής βάσης μαζί με τα υλικά πληρώσεως τα οποία είναι χαλαζιακή άμμος  και κόκκοι ελαστικού (SBR).

Για τη γραμμογράφηση θα τοποθετηθεί επίσης λευκού χρώματος όμοιος  συνθετικός χλοοτάπητας πλήρως ενσωματωμένος σε λωρίδες, σύμφωνα με τις  προδιαγραφές.

Για το θέμα ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Πολύ σύντομα παραδίδουμε στους δημότες μας το ανακατασκευασμένο  δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 στο Παντέλι, το οποίο άλλωστε αποτελεί  προεκλογική δέσμευση της Δημοτικής Αρχής Λέρου. Πρόκειται για ένα έργο που περίμενε η νεολαία του νησιού μας – και σε  λίγες ημέρες από σήμερα το γήπεδο 5Χ5 στο Παντέλι θα αποτελεί ένα ακόμη κόσμημα της Λέρου. Όπως είναι φυσικό, μετά από αυτό το έργο θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο οι αθλητικές υποδομές του νησιού με στόχο, εντός των πρώτων μηνών του νέου έτους να ξεκινήσει και η αποκατάσταση του χλοοτάπητα στο μεγάλο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Λακκί, ένα έργο που είναι αναγκαίο και έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι διαδικασίες δημοπράτησής του.Για τη συγκεκριμένη εξέλιξη ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου καθώς και τους Διευθυντές και το προσωπικό των υπηρεσιών του Δήμου μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Λέρου: Συνεχίζονται οι εργασίες στο κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων στα Τεμένια

Δήμος Λέρου: Τα νέα μέτρα για τη μείωση διασποράς του κορονοϊού

Νέο υπερσύγχρονο απορριματοφόρο παρέλαβε ο Δήμος Λέρου
Σχολιάστε