Δήμος Κατερίνης: Έτοιμο «το νέο σπίτι» της Δημοτικής Αστυνομίας

Με το πέρας των εκτεταμένων παρεμβάσεων ανακατασκευής και λειτουργικής αναβάθμισης στο δημοτικό κτίριο (που κατά το παρελθόν φιλοξένησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία), στην οδό  Σβορώνου, σε εξέλιξη είναι πλέον η μεταφορά των υπηρεσιών της Δημοτικής Αστυνομίας από το Δημαρχείο, στις νέες εγκαταστάσεις.

Είχε προηγηθεί από τα συνεργεία της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης η υλοποίηση κάθε αναγκαίας τεχνικής παρέμβασης όπως π.χ. ελαιοχρωματισμοί, επιχρίσματα, νέοι χώροι υγιεινής, ηλεκτρολογικές, υδραυλικές υποδομές, πόρτες – κουφώματα κ.ο.κ. προκειμένου το κτίριο να μετατραπεί σε σύγχρονο χώρο για την επανάχρησή του. Όπως μάλιστα εκτιμάται, την προσεχή εβδομάδα, οι υπηρεσίες της Δημοτικής Αστυνομίας θα λειτουργούν στο «νέο τους σπίτι».

Ζωντανό κύτταρο στις υπηρεσίες των δημοτών

«Όπως ακριβώς δεσμευτήκαμε μετατρέψαμε με ταχείς ρυθμούς σε ζωντανό κύτταρο για τις υπηρεσίες της Δημοτικής μας Αστυνομίας ένα ανενεργό μέχρι πρότινος δημοτικό κτίριο. Οι εγκαταστάσεις αξιοποιούνται και τίθενται πλέον στην υπηρεσία των δημοτών μας» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Την ικανοποίησή του για την εντός χρονοδιαγράμματος παράδοση προς χρήση των εγκαταστάσεων εξέφρασε από την πλευρά του, ο  Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Κώστας Φιλοκώστας, ο οποίος συντόνισε τις παρεμβάσεις και την τρέχουσα περίοδο επιβλέπει την εύρυθμη μεταφορά των υπηρεσιών της Δημοτικής Αστυνομίας στο νέο χώρο: «Αξιοποιούμε προς όφελος των δημοτών μας, το κτιριακό απόθεμα του Δήμου. Παράλληλα, συμβάλλουμε αφενός στην καλύτερη δυνατή λειτουργία των υπηρεσιών της δημοτικής αστυνομίας σε ένα σύγχρονο και  λειτουργικό κτίριο, καθώς και στην εξυπηρέτηση των δημοτών. Αφετέρου στην αποσυμφόρηση της Δημαρχίας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ευρεία πλειοψηφία το Δ.Σ. Κατερίνης ενέκρινε τον Προϋπολογισμό του 2021

Δήμος Κατερίνης: Ανάπλαση και εξωραϊσμός στο «Σπίτι της Ενόργανης Γυμναστικής»

Το μήνυμα του Αντιδήμαρχου Κατερίνης για την εορτή της Πολιούχου Αγίας Αικατερίνης

 
Σχολιάστε