Δήμος Καλαμάτας: Θετικός στον κορονοϊό ο Αντιδήμαρχος Αν. Σκοπετέας

Θετικός στον κορονοϊό εμφανίσθηκε κατά τη διενέργεια προληπτικού ελέγχου ο Αντιδήμαρχος Αναστάσιος Σκοπετέας, όπως ο ίδιος με αίσθημα ευθύνης ανακοίνωσε.

Άμεσα υπήρξε ενημέρωση, ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία, ενώ ο ίδιος βρίσκεται σε καραντίνα, δίχως να εμφανίζει συμπτώματα.

Σε γραπτή δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος αναφέρει:

«Σε συνέχεια των επαναλαμβανομένων τεστ που πραγματοποιώ το τελευταίο χρονικό διάστημα για προληπτικούς λογούς, χθες Τρίτη 10/11 βρέθηκα θετικός στο Covid-19 και έκτοτε δεν παρουσιάζω κανένα από τα γνωστά συμπτώματα. Αμέσως ακλούθησα τη διαδικασία που επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτοκόλλα, ενημερώνοντας όσους ήρθα σε άμεση επαφή το τελευταίο διάστημα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας πάντοτε τηρούσα τους κανόνες προστασίας και προφύλαξης. Θα παραμείνω σε καραντίνα για όσο διάστημα απαιτηθεί».

Από το Δήμο τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, έχει υπάρξει απολύμανση του Δημαρχείου (Τρίτη 10/11) και του ιστορικού Δημαρχείου (Τετάρτη 11/11), ενώ θα ακολουθήσει και νέος δειγματοληπτικός έλεγχος σε συνεργασία με το Κ.Υ. Καλαμάτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Καλαμάτας: Δειγματοληπτικοί έλεγχοι για κορονοϊό σε χώρο του Μεγάρου Χορού

Δήμος Καλαμάτας: Πρωτοβουλίες για προσεισμικό έλεγχο σχολείων και αντιμετώπιση επικίνδυνων κτηρίων

Δήμος Καλαμάτας: Εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση του Κέντρου Κοινότητας
Σχολιάστε