Δήμος Καλαμάτας: Δειγματοληπτικοί έλεγχοι για κορονοϊό σε χώρο του Μεγάρου Χορού

Χώρος του Μεγάρου Χορού παραχωρήθηκε προσωρινά από το Δήμο στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι αυξημένες ανάγκες για τη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων για Covid-19.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος έχει προμηθευτεί και έχει παραδώσει προς χρήση στο Κέντρο Υγείας τεστ ταχείας ανίχνευσης του ιού, ενώ υπάρχει γενικότερη συνεργασία στο πλαίσιο της κοινής αντιμετώπισης των ζητημάτων που ανακύπτουν από την επέλαση της πανδημίας.

Στο χώρο του Μεγάρου Χορού, που κρίθηκε ιδανικός λόγω των αποστάσεων που μπορούν να κρατούνται, καθώς και ότι βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, βρέθηκαν σήμερα ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, ο επιστημονικά υπεύθυνος του Κ.Υ. Παναγιώτης Κατσαφάδος και ο Πρόεδρος της «Φάρις» Παντελής Δρούγας.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- για ακόμα μια φορά στη σημασία που έχει, όλοι μας να ακολουθούμε πιστά τα μέτρα που η Πολιτεία σε συνεργασία με την επιστημονική κοινότητα έχει λάβει, ώστε να επιτευχθεί η ανάσχεση της διασποράς του ιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Καλαμάτας: Πρωτοβουλίες για προσεισμικό έλεγχο σχολείων και αντιμετώπιση επικίνδυνων κτηρίων

Δήμος Καλαμάτας: Εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση του Κέντρου Κοινότητας

Έφθασαν στον Δήμο Καλαμάτας τα πρώτα Covid-19 antigen rapid test
Σχολιάστε