Δήμος Διονύσου: Ανοίγουν για τους δημότες τα Δημοτικά Γήπεδα Δροσιάς & Διονύσου και τα Γήπεδα Τένις

Από την Τρίτη (10/11) θα είναι και πάλι ανοιχτά τα Δημοτικά Γήπεδα Δροσιάς (Κόκκινο χωράφι) και Διονύσου, καθώς και τα Γήπεδα Τένις  για να υποδεχτούν τους δημότες που επιθυμούν να αθληθούν στο πλαίσιο ατομικής άσκησης.

Αναφορικά με τη χρήση των Γηπέδων θα τηρηθούν τα αυστηρά κριτήρια που έχουν τεθεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο πλαίσιο της πανδημίας, ενώ κατά την είσοδό τους στα Γήπεδα οι ενδιαφερόμενοι δημότες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.

ΧΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΔΡΟΣΙΑΣ & ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Ώρες εισόδου για το κοινό:

Δημοτικό Γήπεδο Δροσιάς (Κόκκινο Χωράφι): Δευτέρα έως και Παρασκευή: 8:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. & 17:00 μ.μ. – 22:00 μ.μ. – Σάββατο και Κυριακή:  17:00 μ.μ. – 21:00 μ.μ.

Δημοτικό Γήπεδο Διονύσου: Δευτέρα έως και Παρασκευή: 9:00 π.μ. – 11:00 π.μ. & Δευτέρα έως Κυριακή: 17:00 μ.μ. – 21:00 μ.μ.

ΧΡΗΣΗ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΕΝΙΣ

Οι δημότες προκειμένου να δηλώσουν την επιθυμία τους για χρήση των γηπέδων με ραντεβού, θα μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά από Δευτέρα έως και Παρασκευή,  ώρα 8:00 π.μ. έως 16:00 μ.μ. στο 6944 622109 (υπόψη κου Παναγιώτη Ψύλλα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του νέου σύγχρονου Λυκείου Διονύσου

Έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Διονύσου

Σε εγρήγορση και επαγρύπνηση ο Δήμος Διονύσου, με σκοπό την αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας σε τοπικό επίπεδο
Σχολιάστε