Δήμος Ανατ. Σάμου: «Στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, με πράξεις αγάπης»

Ευχαριστίες από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου σε όσους δηλώνουν παρόντες στις μεγάλες ανάγκες των σεισμόπληκτων του νησιού

Το Δ.Σ της Ιδιωτικής Γενικής, Μαιευτικής-Γυναικολογικής & Παιδιατρικής Κλινικής ΜΗΤΕΡΑ Α.E. και τον μαιευτήρα – γυναικολόγο αναπαραγωγής Βασίλη Δ. Κελλάρη ευχαριστεί θερμά ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, οι οποίοι χάρη τις κινήσεις προσφοράς και αλληλεγγύης τους στέκονται έμπρακτα στο πλευρό όσων χτυπήθηκαν από τον καταστροφικό σεισμό της 30ής Οκτωβρίου.

Αναλυτικά το ευχαριστήριο του Δήμου:

«Προσπαθώντας να αντιμετωπίσουμε τις καθημερινές δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε από τον καταστροφικό σεισμό της 30ης Οκτωβρίου και να διατηρήσουμε συγχρόνως την ποιότητα ζωής των δημοτών μας σε αξιοπρεπές επίπεδο, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δ.Σ της Ιδιωτικής Γενικής, Μαιευτικής-Γυναικολογικής & Παιδιατρικής Κλινικής ΜΗΤΕΡΑ Α.E., μέλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, διότι με την κατάθεση ενός σημαντικού ποσού στο λογαριασμό του Δήμου Ανατολικής Σάμου, δηλώνουν παρόντες στις μεγάλες ανάγκες των σεισμόπληκτων του νησιού μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στο μαιευτήρα – γυναικολόγο αναπαραγωγής κ. Βασίλη Δ. Κελλάρη, Αντιπρόεδρο του Μαιευτηρίου «ΜΗΤΕΡΑ» & συνιδρυτή του μη κερδοσκοπικού σωματείου Be-Live, ο οποίος κατέθεσε ένα σεβαστό ποσό, για διανομή ειδών πρώτης ανάγκης, για διανομή στους σεισμόπληκτους, μέσω της εταιρείας  V.K.D –Εμμανουήλ Βακεντή O.E, η οποία συνεισέφερε κι αυτή απ’ την πλευρά της πολλά είδη, τα οποία παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου.

Ο κος Κελλάρης βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Δήμου μας και των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη με πράξεις αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης για τον τόπο μας».
Σχολιάστε