OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμαρχος Νέας Σμύρνης: «Ας συνεργαστούμε για να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση με επιτυχία»

Μήνυμα Δημάρχου Νέας Σμύρνης για την πανδημία

Με μήνυμά του στα social media ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, απευθύνεται στους πολίτες και ζητά ιδιαίτερη προσοχή στην τήρηση των μέτρων ενάντια στον covid 19, προκειμένου να ξεπεραστεί όσο πιο σύντομα γίνεται αυτή η δοκιμασία που βιώνουμε όλοι με την πανδημία του κορονοϊού.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Το δεύτερο κύμα της πανδημίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Οι αριθμοί, τόσο των κρουσμάτων όσο και των θυμάτων του φονικού ιού, είναι αποκαρδιωτικοί. Γι’ αυτό το λόγο, και για να προλάβουμε τα χειρότερα, επιβάλλεται η λήψη άμεσων και αποφασιστικών μέτρων και στο Δήμο μας.
Ξεκινώντας από τα βασικά, ας φοράμε παντού τη μάσκα μας, ας τηρούμε τις απαιτούμενες αποστάσεις και τους περιορισμούς της κυκλοφορίας. Μπορούμε να περπατήσουμε στους δρόμους της πόλης μας αλλά δεν θα κολυμπήσουμε στο κολυμβητήριο και δεν θα γυμναστούμε στο γυμναστήριο. Τα παιδιά μας θα τα απασχολήσουμε στο σπίτι και στο πάρκο αλλά όχι στις παιδικές χαρές. Θα επισκεφτούμε τα καταστήματα αλλά δεν θα γευματίσουμε στα εστιατόρια.

Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη στιγμή στη μάχη μας με την πανδημία. Βασική προτεραιότητά μας είναι να προστατεύσουμε τους συνανθρώπους μας, και ιδιαίτερα όσους ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες. Τα μέτρα δεν είναι εύκολα αλλά η ανθρώπινη ζωή είναι το ύψιστο αγαθό. Ας συνεργαστούμε όλοι για να αντιμετωπίσουμε άλλη μια φορά την πρόκληση με επιτυχία. Σ’ αυτή τη δοκιμασία μόνο αν ενεργήσουμε όλοι από κοινού, με υπευθυνότητα και συλλογική ευθύνη θα βγούμε νικητές. Η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη που μας χαρακτηρίζουν είμαι σίγουρος πως θα κορυφωθούν ξανά.

Καλή δύναμη σε όλους.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice