Αμπατζόγλου: «Στην υγειονομική κρίση, οι κοινωνικές δομές μας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης»

Με επιτυχία διαχειρίστηκε και διένειμε ο Δήμος Αμαρουσίου είδη καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής, ως επικεφαλής εταίρος της Σύμπραξης Βόρειου Τομέα Αττικής, στο πλαίσιο της εκτέλεσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ΤΕΒΑ).

Ειδικότερα, το διήμερο 5-6Νοεμβρίου 2020, διανεμήθηκαν στους 6 Δήμους της Σύμπραξης χιλιάδες τεμαχίων από είδη όπως σαπούνια, αφρόλουτρα, βρεφικές πάνες, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, σαμπουάν, σκόνες πλυντηρίου, υγρά πιάτων κ.α.

Στον επικεφαλής της σύμπραξης ΠΕ Βορείου Τομέα Δήμο Αμαρουσίου, δικαιούχοι του προγράμματος ήταν 331 ωφελούμενες οικογένειες (638 μεμονωμένοι ωφελούμενοι), οι οποίες έλαβαν αντίστοιχες ποσότητες προϊόντων, ανάλογα με τα μέλη της οικογένειας.  Και σε αυτή τη διανομή αυτή μοιράστηκαν παράλληλα και υπόλοιπα της αποθήκης από προηγούμενες διανομές.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου  Θεόδωρος Αμπατζόγλου μετά το πέρας της διαδικασίες δήλωσε:«Η υγειονομική κρίση επιφέρει και οικονομική και συνεπώς η σκέψη μας και η φροντίδα μας είναι προσηλωμένη στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Αξιοποιούμε όλους τους διαθέσιμους πόρους και προγράμματα καθώς και τις συνεισφορές των χορηγών μας προκειμένου κανείς Μαρουσιώτης να μην στερηθεί τα απαραίτητα για μία αξιοπρεπή διαβίωση».

Η δράση πραγματοποιήθηκε  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, υπό την εποπτεία του Προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου Πέτρου Κόνιαρη, τηρουμένων όλων των μέτρων πρόληψης και προστασίας από τον covid-19, τόσο για τους ωφελούμενους, όσο και για τους εργαζόμενους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αμπατζόγλου: «Ο Δήμος Αμαρουσίου προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προάσπιση της δημόσιας υγείας»

Αμπατζόγλου: «Οι δυνάμεις πολιτικής προστασίας και οι εθελοντές ασπίδα προστασίας για όλους τους Μαρουσιώτες»

Αμπατζόγλου: «Ο Δήμος Αμαρουσίου συμπαραστάτης και αρωγός στο σπουδαίο κοινωνικό έργο του Σικιαριδείου Ιδρύματος»

 

 
Σχολιάστε