Άμεσες αποζημιώσεις και γρήγορη αποκατάσταση υποδομών από την κακοκαιρία στην Κρήτη

Επί τόπου στις πληγείσες από τα έντονα καιρικά φαινόμενα περιοχές της Κρήτης βρίσκεται κυβερνητικό κλιμάκιο, υπό τον υφυπουργό Εσωτερικών, Θοδωρή Λιβάνιο.

Σε σύσκεψη, στην Περιφέρεια Κρήτης, που συμμετείχαν ο περιφερειάρχης, Σταύρος Αρναουτάκης και οι δημοτικές αρχές των Δήμων ψς έγινε αποτίμηση της κατάστασης και συμφωνήθηκε η ανάγκη για την άμεση ανακούφιση των πληγέντων, νοικοκυριών και επιχειρήσεων, καθώς και την αποκατάσταση των δημόσιων υποδομών.

«Κινούμαστε γρήγορα, σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τους Δήμους, ώστε και οι πολίτες να αποζημιωθούν άμεσα και οι δημόσιες υποδομές να αποκατασταθούν, αλλά και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες, προκειμένου κάποια πράγματα να μην επαναληφθούν», δήλωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος, κατά την αυτοψία του κλιμακίου στα Μάλια, ενώ θα ακολουθήσει επίσκεψη στον Δήμο Μυλοπόταμου.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης από την πλευρά του ζήτησε να υπάρξει «κάλυψη των ζημιών με τις απαιτούμενες αποζημιώσεις και χρηματοδοτήσεις για την αποκατάσταση των δημόσιων υποδομών» και ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της κυβέρνησης για την άμεση ανταπόκριση και συνεργασία. Θυμηθείτε όσα ανέφερε πατώντας ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΔΩ
Σχολιάστε