Θετικός στον κορονοϊό ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος

Στο «Αχιλλοπούλειο»  Νοσοκομείο εισήχθει και νοσηλεύεται ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος μιας και θα πρέπει να υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων για πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει , όπως έκανε ο ίδιος γνωστό με ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.  Αρχικά ο  κ. Μπέος δήλωσε ότι δεν πρόκειται για κορονοϊό, καθώς αναφέρει ότι τις τελευταίες ημέρες υπεβλήθη δύο φορές σε τεστ και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Στην πορεία όμως αυτό διαψεύστηκε.

Συγκεκριμένα ο Αχιλλέας Μπέος στην αρχική ανάρτησή του ανέφερε:

«Μια περιπέτεια της υγείας μου που χρήζει περαιτέρω εξετάσεων με υποχρεώνει από σήμερα να εισαχθώ και για τις επόμενες ημέρες να παραμείνω νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο του Βόλου, κατόπιν συστάσεως των γιατρών που με εξέτασαν. Λόγω της συγκυρίας οφείλω να διευκρινίσω, και προς αποφυγή κάθε φημολογίας υποβολιμαίας ή μη, ότι υποβλήθηκα σε διάστημα μια εβδομάδας σε δύο τεστ για κορoνοϊό, που βγήκαν αρνητικά. Ελπίζω η παραμονή μου να είναι σύντομη και σύντομα να επιστρέψω στα καθήκοντά μου. Για κάθε εξέλιξη της υγείας μου θα σας ενημερώνω, όπως εκτιμώ ότι έχω υποχρέωση απέναντί σας».

Θετικός στον κορονοϊό ο Αχιλλέας Μπέος 

Σύμφωνα με νεότερη ανάρτηση του ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος ενημερώνει πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και αναμένει τις οδηγίες των ιατρών. Παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον που έδειξε στην περιπέτεια υγείας του.
Σχολιάστε