Στηρίζει Κελεσίδου για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη

Καϊτεζίδης: Τιμή για τον δήμο μας η υποψηφιότητα της «δικής μας Τασούλας»

Η ανακοίνωση  της υποψηφιότητας της Τασούλα  Κελεσίδου για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ γέμισε με χαρά και περηφάνεια τους πολίτες του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Όπως αναφέρουν άπαντες με υπερηφάνεια στην περιοχή «εμείς εδώ στον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη έχουμε την τύχη και την τιμή να γνωρίζουμε την ανθρώπινη πλευρά της Τασούλας όταν με την απλότητα, τη σεμνότητα και τη σκληρή δουλειά της ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Δήμου μας για να πετάξει τον δίσκο της στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας στα 67.03 μέτρα ανεβαίνοντας  στο δεύτερο σκαλί του βάθρου με το αργυρό ολυμπιακό μετάλλιο στο στήθος».

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη και πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ Ι. Καϊτεζίδης στηρίζει και επίσημα την Ολυμπιονίκη για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ και σε σχετικές του δηλώσεις υπογραμμίζει:

«Η υποψηφιότητα της δικής μας Τασούλας αποτελεί εξαιρετική τιμή για την πατρίδα μας και για τον δήμο μας. Είναι μία γυναίκα δυνατή που ξέρει να πατά γερά στα πόδια της, γι’ αυτό είμαι βέβαιος πως θα κατακτήσει μία ακόμη κορυφή. Είναι ένα πρόσωπο που εμπνέει και ταυτόχρονα ενώνει. Της εύχομαι κάθε επιτυχία στη νέα μεγάλη πρόκληση που αναλαμβάνει με την υποψηφιότητά της ως η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ. Έχει αποδείξει ότι δεν την φοβίζουν ούτε οι προκλήσεις, ούτε και οι ευθύνες τις οποίες ξέρει να αναλαμβάνει στο ακέραιο. Είμαστε μαζί της!»

Η δις Ολυμπιονίκης Τασούλα Κελεσίδου πρωταγωνίστησε σε παγκόσμιο επίπεδο για πάνω από 10 χρόνια στο αγώνισμα της δισκοβολίας με 2 ολυμπιακά ασημένια μετάλλια στους αγώνες του Σίνδευ το 2000 και της Αθήνας το 2004. Στη διάρκεια της αθλητικής της πορείας σημείωσε δεκάδες διακρίσεις, σε παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο, με χαρακτηριστικά τα 3 μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου το 1999, το 2001 και το 2003 στο Παρίσι κλπ.
Σχολιάστε