Σε καραντίνα λόγω επαφής με κρούσμα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης

Σε καραντίνα τέθηκε αυτοβούλως ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης εξαιτίας της επαφής που είχε με άτομο θετικό στον κορονοϊό. Την απόφαση του δημοσιοποίησε με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Περιφερειάρχης τονίζει πως έχουν ακολουθηθεί όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες που ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, ενώ θα συνεχίσει απρόσκοπτα την εργασία του από την οικία του.

«Πληροφορούμενος για επιβεβαιωμένο κρούσμα #COVID19 με το οποίο ήρθα σε επαφή, αποφάσισα να μπω αυτοβούλως σε καραντίνα, όπως προβλέπεται.
Η δουλειά θα συνεχιστεί από το σπίτι. Παράλληλα, στο γραφείο μου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, ακολουθήθηκε πλήρως το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ με την εποπτεία της Γενικής Διεύθυνσης Υγείας και θα γίνουν άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες (απολυμάνσεις, κλπ).
Το μέγεθος της ευθύνης που έχουμε όλοι να ανακόψουμε την διασπορά της νόσου, προβαίνοντας σε κάθε αναγκαία ενέργεια προληπτικού χαρακτήρα επιβάλλει όλα τα παραπάνω.»

 
Σχολιάστε