Παραδόθηκαν στους πολίτες του Δήμου Ωρωπού τρία εντυπωσιακά κορτ τένις στη Σκάλα Ωρωπού

Παραδόθηκαν τα κορτ στους πολίτες του Δήμου Ωρωπού

Η ανακαινισμένη αθλητική εγκατάσταση του τένις που βρίσκεται πλάι στις σχολικές εγκαταστάσεις και το γήπεδο του στίβου στη Σκάλα Ωρωπού άνοιξε τις πύλες της στους πολίτες του Δήμου Ωρωπού. Υπό των φως των νέων προβολέων τρία κόρτ τενις με σκληρή επιφάνεια δόθηκαν σε χρήση και αποτελούν το νέο αθλητικό κόσμημα του Δήμου. Μάλιστα ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης επισκέφθηκε την εγκατάσταση συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρισης Ωρωπού Άγγελο Χατζηιωάννου, ενώ είχε την ευκαιρία να παίξει «διπλό» με πολίτες που απολάμβαναν την προπόνηση τους στον εντυπωσιακό χώρο που αναβαθμίζει την ποιότητα της κοινωνικής και αθλητικής ζωής του τόπου.

«Χαίρεσαι να τα βλέπεις»

«Ο αθλητισμός και η αναβάθμιση των υποδομών των εγκαταστάσεων στο Δήμο μας ήταν προτεραιότητα μας από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε. Καταγράψαμε τις ανάγκες σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις και εξασφαλίσαμε τους πόρους των έργων. Έχουμε ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς τις εργασίες αναβάθμισης, συντήρησης και ανάπλασης των εγκαταστάσεων που η μία μετά την άλλη θα παραδοθούν στη νεολαία μας και στους πολίτες», δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρισης Ωρωπού Άγγελος Χατζηιωάννου.

«Εδώ στον Ωρωπό υπήρχαν δυόμιση γήπεδα τένις στα οποία δεν είχε να γίνει καμία εργασία συντήρησης για πολλά χρόνια. Φτιάξαμε τρία γήπεδα εκ των οποίων το ένα είναι καθαρά προπονητικό κι έτσι οι δημότες θα έχουν μεγαλύτερη άνεση στις ώρες που θα παίζουν. Κάναμε πλήρη ανακαίνιση του χώρου με νέο λεντ φωτισμό με ειδικές βαφές και καθαρισμό της γύρω περιοχής. Έγινε πλέον ένας πολύ ωραίος χώρος που χαίρεσαι να τον βλέπεις και να αγωνίζεσαι.» συμπληρώνει ο Άγγελος Χατζηιωάννου.

«Να βγάλουμε Τσιτσιπάδες»

Για την παρουσία του δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη που επισκέφθηκε τα κορτ και δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να ανταλλάξει μερικές μπαλιές με πολίτες που έκαναν προπόνηση είπε: «Έχει γίνει ένας πολύ όμορφος χώρος που σου φτιάχνει τη διάθεση και την ψυχολογία και οι πολίτες το χαίρονται. Ο δήμαρχος δε μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό ενώ το σημαντικό είναι πως αυξάνονται καθημερινά οι πολίτες που ασχολούνται με αυτό το υπέροχο άθλημα. Μακάρι κάποια στιγμή να έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε μεγάλους αθλητές εδώ όπως ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη και γιατί όχι να βγάλουμε έναν νέο Τσιτσιπά ή μία νέα Σάκκαρη από το Δήμο μας».

 

 
Σχολιάστε