OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Παπαστεργίου: «Έτοιμοι να στηρίξουμε την προσπάθεια για την αποκατάσταση της κανονικότητας στο νησί της Σάμου»

Δήλωση συμπαράστασης στους Δημάρχου Σάμου, αλλά και συλλυπητηρίων στις οικογένειας των δύο παιδιών που χάθηκαν στον σεισμό της Σάμου εκφράζει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου εξέφρασε τη στήριξη της Ένωσης στους δημάρχους της δοκιμαζόμενης Σάμου, ενώ εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια των δύο αδικοχαμένων παιδιών.

«Οι σημαντικές υλικές ζημιές που υπέστη η Σάμος θα αποκατασταθούν με τη στήριξη του Κράτους και την αρωγή όλων μας, όμως τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο της τραγικής οικογένειας, που είδε να χάνονται άδικα οι ζωές δύο νέων παιδιών, εξαιτίας του σεισμού.

Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια για την απώλειά τους και δηλώνουμε έτοιμοι να στηρίξουμε με όποιον τρόπο μας ζητηθεί, την προσπάθεια για την αποκατάσταση της κανονικότητας στο νησί της Σάμου» ανέφερε σε σχετική του δήλωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ:

«Μετέφερα άμεσα στους συναδέλφους μου Δημάρχους Ανατολικής Σάμου Γιώργο Στάντζο και Δυτικής Σάμου Αλέξανδρο Λυμπέρη, την αμέριστη στήριξη όλων των μελών του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, στη δοκιμασία που περνά το νησί εξαιτίας του σημερινού σεισμού.

Οι σημαντικές υλικές ζημιές που υπέστη η Σάμος θα αποκατασταθούν με τη στήριξη του Κράτους και την αρωγή όλων μας, όμως τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο της τραγικής οικογένειας, που είδε να χάνονται άδικα οι ζωές δύο νέων παιδιών, εξαιτίας του σεισμού.

Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια για την απώλειά τους και δηλώνουμε έτοιμοι να στηρίξουμε με όποιον τρόπο μας ζητηθεί, την προσπάθεια για την αποκατάσταση της κανονικότητας στο νησί της Σάμου».

Σχετικά Άρθρα

Η Δήμαρχος Σερρών απένειμε το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας στην Πρόεδρο του ΣτΕ

otavoice

Κομοτηνή: Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα στον Περιφερειάρχη Χρ. Τοψίδη

otavoice

Ο Υφυπουργός Χρ. Τριαντόπουλος στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

otavoice

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

otavoice

Πρότυπο το παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης

otavoice

Καλαμαριά: Αναστολή των οικοδομικών αδειών στο Καραμπουρνάκι

otavoice