Ο Δήμαρχος Μαραθώνος παραδίδει τις επίσημες στολές στους Λαμπαδηδρόμους

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που πλήττει τον πλανήτη μας, φέτος ακυρώθηκε η Τελετή Αφής της Μαραθώνιας Φλόγας που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020, στην αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου.

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020, ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ.Στέργιος Τσίρκας και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ (υπεύθυνος της συγκεκριμένης τελετής) κ. Μανώλης Γεωργάτος, παρέδωσαν στους 4 Λαμπαδηδρόμους τις επίσημες στολές τους.

Στο γραφείο του Δημάρχου βρέθηκαν οι κύριοι Σταύρος Τομπρής, Λουκάς Πρωτονοτάριος, Πολυχρόνης Μπαϊρακτάρης & Ευθύμιος Νικολόπουλος.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τόνισε πως αυτή η ευκαιρία θα μας δοθεί και πάλι σύντομα και ο Μαραθώνας θα ταξιδέψει για ακόμα μία φορά σε όλες τις γωνιές του πλανήτη.

Λίγα λόγια για τους 4 Λαμπαδηδρόμους:

Σταύρος Τόμπρης 

Γναθοπροσωπικός Χειρουργός.
Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου.
Διευθυντής Κλινικής Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής Ευρωκλινικής Αθηνών.
Ειδικευθείς στο Tufts University, Boston MA, USA

Ανακηρύχθηκε “καλύτερος γιατρός της χρονιάς” στις ΗΠΑ το 2019.

Λουκάς Πρωτονοτάριος
Από την ηλικία των 7 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με τον αθλητισμό.

Λαμβάνει μέρος σε Διασυλλογικούς αγώνες και προπονείται σκληρά.
Είναι κάτοχος πολλών χρυσών μεταλλίων και όχι μόνο.

Τον Αύγουστο του 2014 είχε την πρώτη του συμμετοχή με τα χρώματα της Ελληνικής Ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Σουόνσι της ΟΥαλίας, όπου και κατέκτησε την 5η θέση στα 200μ και την 8η στα 400μ.

Πολυχρόνης Μπαΐρακτάρης
Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής, με ειδικότητα βιοπαθολόγος – μικροβιολόγος.
Αποτελεί μέλος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και ιδρυτή του μικροβιολογικού εργαστηρίου “MEDI LAB Voulas”.

Έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα νοσηλευτικά Ιδρύματα της Αθήνας, όπως το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς, το Παίδων Πεντέλης,το Γενικό Νοσοκομείο Αλεξάνδρα,το Αμαλία Φλεμινγκ και το Γενικό Νοσοκομείο “Γεώργιος Γεννηματάς”.

Ευθυμιος Νικολόπουλος

Στέλεχος επιχειρήσεων με σημαντική εμπειρία σε διαφορετικούς κλάδους της αγοράς. Ξεκίνησε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (BSc in Economics), και συνέχισε στο πανεπιστήμιο του Manchester (MSc in Business Economics) καθώς και στο London School of Economics (MSc in Accounting and Finance).

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ολοκλήρωσε τη θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό και ακολούθως ξεκίνησε την καριέρα του στην Kraft Foods σαν Χρηματοοικονομικός Αναλυτής και στη συνέχεια στη Boston Consulting Group σαν Σύμβουλος Επιχειρήσεων.

Επόμενο επαγγελματικό του βήμα ήταν η Novartis στην οποία εργάστηκε σαν Sales Analysis Director. Κερδίζοντας full fellowship από το MIT συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Management (MIT Sloan School of Management) ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε τη Διδακτορική του Διατριβή στο γνωστικό αντικείμενο των Άμεσων Ξένων Επενδύσεων (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας). Σήμερα είναι επικεφαλής του τμήματος Commercial Operations and Strategic Initiatives στην AstraZeneca. Επιπλέον, είναι μέντορας στο MIT Enterprise Forum Greece Startup Competition και, γενικότερα, σκοπεύει να συμβάλλει με κάθε τρόπο σε πρωτοβουλίες/ενέργειες που στοχεύουν στη βελτίωση της κοινωνίας μας.τσιρκας
Σχολιάστε