OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Κατσαρός: “Μένουμε ασφαλείς για εμάς και τις οικογένειές μας”

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας (1 Οκτωβρίου), ο  Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας κ. Ιωάννης Κατσαρός, αφιερώνει τη συγκεκριμένη μέρα,  στους δημότες-μέλη του Οργανισμού τονίζοντας το σύνθημα:

«ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ»

Εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του σε κάθε ηλικιωμένο, που εξαιτίας της  πανδημίας που βιώνει η χώρα μας,  αναγκάζεται να μείνει μακριά από τα αγαπημένα του πρόσωπα και έχει αλλάξει τις καθημερινές του συνήθειες, δίνοντας  το καλύτερο  παράδειγμα σε όλους μας, τόσο  με την προσαρμοστικότητά του στα νέα δεδομένα όσο και με την επιμονή και την υπομονή του.

Πρέπει να ευγνωμονούμε καθημερινά αυτούς  τους ανθρώπους για τα μαθήματα ζωής που συνεχίζουν να μας δίνουν, αντιμετωπίζοντας τις απρόσμενες και τεράστιες δυσκολίες που παρουσιάζονται με το κεφάλι ψηλά, πρόθυμοι να βοηθήσουμε όποιον το έχει ανάγκη.

Ο Δήμος Ασπροπύργου μέσω του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. θα στέκει πάντα αρωγός και συμπαραστάτης σε οποιαδήποτε δυσκολία και αν προκύψει. 

«ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ»

Χρόνια σας  πολλά και ΥΓΕΙΑ σ’ όλους!!!

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice