Έναρξη μαθημάτων στο Κέντρο Δια βίου Μάθησης Δήμου Πλατανιά

Επανεκκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα τα μαθήματα προγραμμάτων γενική εκπαίδευσης ενηλίκων στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πλατανιά.

Το πρώτο επιμορφωτικό Πρόγραμμα, αφορά το αντικείμενο “ Αγωγή Υγείας-Πρώτες Βοήθειες”

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο κτίριο του Γυμνασίου Κολυμβαρίου.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης με την  παρουσία του στο εναρκτήριο  πρόγραμμα  έκανε αναφορά για το  νέο κύκλο που ξεκινά στο ΚΔΒΜ του Δήμου Πλατανιά, που δημιουργούνται για τους ενήλικες πολίτες.

Στους παρευρισκόμενους απευθύνθηκε ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Μπομπλάκης Χαρίτων, ο οποίος αναφέρθηκε στα προγράμματα που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα και για τα οποία ο Δήμος θα φροντίσει να είναι σε διάφορα σημεία του  Δήμου, ανάλογα με τις αιτήσεις που θα υπάρξουν.

Οι εκπαιδευόμενοι ενημερώθηκαν για τη πορεία και το προγραμματισμό του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πλατανιά, οι εκπαιδευτικές δράσεις του οποίου είχαν ανασταλεί λόγω των μέτρων προστασίας που είχαν επιβληθεί, για την αποφυγή εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοιού.

Επισημαίνεται, ότι το αμέσως επόμενο διάστημα πρόκειται να ξεκινήσουν νέα εκπαιδευτικά προγράμματα (ενδεικτικά προγράμματα στο πίνακα που ακολουθεί).

.

Α/ΑΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΩΡΕΣ
1Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα (σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο, πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή κλπ.)25
2Αγγλικά για τον τουρισμό (Α2)25
3Αγωγή Υγείας – Πρώτες Βοήθειες25
4Διαδικτυακή προβολή και διαχείριση επιχείρησης τουριστικών υπηρεσιών25
5Επεξεργασία Κειμένου – Διαδίκτυο (Ι)50
6Ασθένειες και τρόποι αντιμετώπισης στη γεωργία25
7Νέες εναλλακτικές καλλιέργειες25
8Οικιακή μελισσοκομία25

 

Για την αίτηση για ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα, απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

 

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η Αντιδήμαρχος κα Μαραγκουδάκη-Πλοκαμάκη Χρυσάνθη.
Σχολιάστε