Δωρεάν προληπτικές παιδιατρικές εξετάσεις σε παιδιά του Δήμου Αγράφων

Μέχρι το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020 η δράση προληπτικής Ιατρικής/Οδοντιατρικής  «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέπτεται τα Άγραφα. Συγκεκριμένα, το κινητό πολυιατρείο «Ασκληπιός» θα βρεθεί στις περιοχές Ραπτόπουλο, Βαλαώρα, Παλαιοκατούνα και Κρέντη του Δήμου Αγράφων προκειμένου να πραγματοποιηθεί δωρεάν προληπτικός παιδιατρικός έλεγχος σε παιδιά.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί από καρδιάς για τη συνεργασία:

  • Την 5η Υγειονομική Περιφέρεια  Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας
  • Το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης
  • Τον Ιατρικό Σύλλογο Ευρυτανίας
  • Τον Δήμο Αγράφων

Επίσης, εγκάρδια ευχαριστούμε τους εθελοντές παιδιάτρους  που εθελοντικά συμμετέχουν στη δράση και παρείχαν δωρεάν τις υπηρεσίες τους, εξετάζοντας παιδιά/μαθητές.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και ραντεβού: 2237351127 – Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αγράφων (εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Η πρωτοβουλία Προληπτικής Ιατρικής εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «ΟΠΑΠ στη Γειτονιά», που ως στόχο έχει να ανταποκριθεί σε βασικές ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, όπως η προαγωγή και η διασφάλιση της υγείας ενηλίκων και παιδιών μέσω προληπτικών διαγνωστικών εξετάσεων. Ο ΟΠΑΠ αποτελεί διαχρονικά σταθερό υποστηρικτή της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας. Με επίκεντρο τη νέα γενιά, η στρατηγική Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας βασίζεται στους πυλώνες της Υγείας, του Αθλητισμού και της Απασχόλησης, εξυπηρετώντας ουσιαστικές ανάγκες και υλοποιώντας αποτελεσματικές παρεμβάσεις.

Από το 2002 έως και σήμερα έχουν επισκεφθεί το Κινητό Πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» και τις δύο κινητές μονάδες Προληπτικής Ιατρικής του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», περισσότερα από 136.000 παιδιά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Σχολιάστε