Δωρεά μασκών από φοιτητή Δασοπονίας στον Δήμο Μουζακίου

Στάθης: «Η συμβολική πράξη του Ζήση φανερώνει πως τα νέα παιδιά διαθέτουν ευαισθησίες και αντιμετωπίζουν με υπευθυνότητα την κρισιμότητα της κατάστασης»

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Μουζακίου Θεοφάνης Στάθης ευχαρίστησε τον φοιτητή Δασοπονίας Ζήση Κουτσώνα για τη γενναιόδωρη πρωτοβουλία του να δωρίσει μάσκες μιας χρήσης.

«Όλοι μαζί και καθένας από το μετερίζι του, οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προστατεύσουμε τόσο τον εαυτό μας, όσο και τους αγαπημένους μας. Ειδικά σήμερα που η πανδημία μοιραία «χτύπησε» τον Δήμο μας, είναι επιτακτική ανάγκη να επιδείξουμε ατομική ευθύνη, να μη θέσουμε σε κίνδυνο τη ζωή κανενός αγαπημένου μας προσώπου για να ξεπεράσουμε αυτό το «σκόπελο» όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα» ανέφερε σχετικά στην ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος επαινώντας δημόσια τον 21χρονο νέο που περνά το μήνυμα του εθελοντισμού και αποδεικνύει πως η νεολαία είναι υπεύθυνη απέναντι στην πανδημία και στους ευάλωτους συναθρώπους μας.

Αναλυτικά ολόκληρη η δήλωση του Δημάρχου Μουζακίου, Θεοφάνη Στάθη:

«Σήμερα το πρωί είχα τη χαρά να υποδεχτώ στο γραφείο μου τον φοιτητή Δασοπονίας Ζήση Κουτσώνα. Ο 21χρονος μας συντοπίτης από τους Σοφάδες, θέλοντας να περάσει το μήνυμα του εθελοντισμού και να δηλώσει πως η νεολαία είναι υπεύθυνη απέναντι στην πανδημία και στους ευάλωτους συναθρώπους μας, έκανε δωρεά στον Δήμο μας 100 μάσκες μιας χρήσης.

Η συμβολική πράξη του Ζήση, χαρακτηρίζεται ως η απόλυτη πράξη αλτρουισμού. Το γεγονός και μόνο ότι αγόρασε από το υστέρημά του τις μάσκες, φανερώνει πως τα νέα παιδιά διαθέτουν ευαισθησίες και αντιμετωπίζουν με υπευθυνότητα την κρισιμότητα της κατάστασης.

Όλοι μαζί και καθένας από το μετερίζι του, οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προστατεύσουμε τόσο τον εαυτό μας, όσο και τους αγαπημένους μας. Ειδικά σήμερα που η πανδημία μοιραία «χτύπησε» τον Δήμο μας, είναι επιτακτική ανάγκη να επιδείξουμε ατομική ευθύνη, να μη θέσουμε σε κίνδυνο τη ζωή κανενός αγαπημένου μας προσώπου για να ξεπεράσουμε αυτό το «σκόπελο» όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα. Στηρίζομαι στη νεολαία μας, αυτή τη νεολαία που είδα σήμερα στο πρόσωπο του Ζήση και που δίνει ελπίδες σε όλους μας για ένα καλύτερο αύριο!».
Σχολιάστε